– Det eneste jeg tenker på er Liverpool

Sadio Mané kommenterer fjorårets overgangsrykter.

28. jan 2019 kl 22.21 Arild Skjæveland

Like etter Champions League-finalen forrige sesong kom det en rapport i det respekterte magasinet France Football om Sadio Mané.

Der ble det hevdet at Real Madrid og Mané hadde kommet til enighet om en avtale som skulle ta senegaleseren til den spanske hovedstaden, men det at Zinedine Zidane hadde gått av som manager gjorde at overgangen sto i fare.

Det ble aldri noe av den overgangen – og siden den gang har Mané skrevet under på en ny kontrakt. I et intervju som kommer i februarutgaven av magasinet World Soccer kommenterer han ryktene.

– Spekulasjoner er en del av fotballen. Du lærer deg å leve med det, og ikke ta det for seriøst, sier han til bladet.

Lykkelig i Liverpool

I slutten av november signerte han en ny avtale, og er nå bundet til klubben frem til 2023.

– Alt jeg kan si er at det eneste jeg tenker på er Liverpool. Mo, Bobby – det virket som at alle signerte kontrakter. Folk sa: «Hei, Sadio, når skal du signere?» Jeg sa til dem alle: «Slapp av, jeg skal signere». Og hva gjorde jeg? Jeg signerte – så de er fornøyde nå, sier Sadio.

– Jeg er veldig lykkelig her, og tror at folk er fornøyd med meg også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]