– For oss var dette den verst tenkelige trekningen

Arjen Robben mener Liverpool er favoritter til å vinne Champions League.

9. jan 2019 kl 08.40 Arild Skjæveland

Liverpool og Bayern München skal møtes i åttendedelsfinalen i Champions League. Den nederlandske veteranen Arjen Robben mener at hans Bayern fikk en verst mulig trekning.

– For oss var det kanskje den verst tenkelige trekningen, men det kommer til å bli en god utfordring. Vi må se på oss selv, jobbe hardt og forbedre oss. Dersom vi har en god dag og spiller slik vi ønsker, er jeg sikker på at vi kan gjøre det vanskelig for dem, sier den tidligere Chelsea-vingen på en pressekonferanse ifølge Football Oranje.

– Liverpool gjør det bra igjen, akkurat som i fjor da de kom til finalen. Jeg ser dem som favoritter til å vinne Champions League denne sesongen, sier han.

Trekker frem Van Dijk

Robben har spilt med Virgil van Dijk på landslaget, og kjenner godt til sin landsmann.

– Jeg vet ikke om han er den beste forsvarsspilleren i verden, men det skal andre få lov til å dømme. Jeg er glad på hans vegne. Han har tatt store steg den siste tiden. Bare se hvor han har kommet fra, sier 34-åringen.

– Han har vokst som spiller, men også som person. Han er en nøkkelspiller for en gigantisk klubb, og er kaptein for det nederlandske landslaget. Han fortjener all skryten han får, sier han.

Robben vil ha fylt 35 når Bayern og Liverpool møtes. Første kamp spilles på Anfield 19. februar, med retur i München 13. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]