Nå tar Klopp med seg spillere og støtteapparat til varmere strøk

Liverpool har 10 dager til neste kamp.

20. jan 2019 kl 08.53 Arild Skjæveland

Liverpool er utslått av FA cupen, og har ikke kamp igjen før de tar imot Leicester City på Anfield 30. januar.

Jürgen Klopp har bare vært manager i Liverpool siden oktober 2015, men dette blir sjette gang han tar med seg spillerne til varmere strøk når det er noen ekstra dager ekstra pause mellom kampene. Laget har dratt til Tenerife i mars 2016, La Manga i februar 2017, Tenerife i mars 2017, Dubai i januar 2018 og Marbella i mars 2018.

Dette er altså andre gang laget drar til Dubai. Forrige sesong fikk turen mest oppmerksomhet på grunn av en spiller som ikke ble med. Det var Philippe Coutinho, som ble igjen på Merseyside, og senere samme uke ble solgt til Barcelona.

Få detaljer

Det har kommet veldig lite informasjon om når Liverpool reiser, og hva som er planen for turen til Dubai. Det eneste vi vet er at de skal dit, og at Klopp ser på slike turer som svært viktig i en hektisk sesong.

– For oss har det alltid vært helt klart; hver gang vi har sjansen til å gi guttene noen dager et annet sted, så gjør vi det umiddelbart. Du må gjøre slik etter en så utrolig intens periode, sa manageren til liverpoolfc.com om fjorårets tur.

Det har snødd på Merseyside denne uken, og den neste uken er det meldt temperaturer fra -2 på det laveste i nordvest-England. I Dubai vil de få over 20 grader.

Leicester er forøvrig et annet lag som er utslått av cupen, og som vil få en god pause før sin neste kamp. De var også involvert i en 4-3-kamp på lørdag – men endte opp uten poeng.

Liverpool - Leicester spilles onsdag 30. januar, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]