– Vi følte ikke vi var på vårt beste til tider

Sadio Mané er enig i kritikken fra starten av sesongen, og tror toppformen fortsatt ikke har vist seg.

28. jan 2019 kl 13.15 Arve Vassbotten

– Vi har hørt noen i media si at vi ikke startet sesongen med å spille så raskt og spennende som vi gjorde sist sesong, og vi følte også selv at vi ikke var på vårt beste til tider.

– Vi har fått resultatene, men vi vet at vi kunne gjort mer med hvordan vi har spilt noen ganger, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com.

Toppformen i vente?

– På mange måter er laget sterkere og vi har hatt noen veldig voksne kamper. Forhåpentligvis vil vi finne toppformen når det betyr mest.

– Jeg kan nesten ikke vente på å løfte et trofe med Liverpool. Jeg vet at fansen er desperate etter at vi skal vinne Premier League. Det ville vært et utrolig øyeblikk for klubben.

– Vi har troen på at vi går i riktig retning, men vi har noen veldig tøffe rivaler, sier Mané.

40 mål til nå

Sist sesong scoret Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah 91 mål seg imellom, denne sesongen har de så langt scoret 40. Mané har scoret 10, Firmino 11 og Salah 19.

Vi ser ut til å instinktivt kjenne hverandres bevegelser, og jeg tror man kan se at vi nyter å spille sammen.Sadio Mané

– Jeg tror det bare skjedde naturlig. Når du har spillere som Bobby og Mo gjør de alt enklere.

– Vi ser ut til å instinktivt kjenne hverandres bevegelser, og jeg tror man kan se at vi nyter å spille sammen. Vi ønsker å bli enda bedre og score enda flere mål. Vårt beste er fortsatt i vente, mener Mané.

Liverpool har med sine 54 scorede mål etter 23 Premier League-runder gjort nøyaktig like mange mål i 2018/19 som de hadde på samme tidspunkt i 2017/18. Den store forskjellen finner man imidlertid i kolonnen for innslupne mål. Etter 23 serierunder i 2017/18 hadde Liverpool lekket 28 scoringer. Denne sesongen har man med Alissons inntog og Van Dijks lederegenskaper klart å redusere dette til under halvparten, nemlig bare 13 scoringer i mot.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]