– Det ser ut som at United er de eneste som ønsker å møte oss nå

Ole Gunnar Solskjær har sagt at det er perfekt for Manchester United å møte Liverpool nå.

19. okt 2019 kl 09.54 Arild Skjæveland

I forkant av søndagens storkamp på Old Trafford, har Ole Gunnar Solskjær sagt kampen mot Liverpool kommer på et perfekt tidspunkt for hans mannskap.

Jürgen Klopp ble konfrontert med uttalelsene på fredagens pressekonferanse.

– De er klare for oss, har de sagt. Solskjær og United har sagt at vi er den perfekte motstander nå. Jeg tror ikke at det er så mange lag som ønsker å spille mot oss for øyeblikket - og det ser ut som at Manchester United er de eneste som ønsker å møte oss, sier Klopp.

– Vi må sørge for at det er en misforståelse.

Forstår inngangen til kampen

Klopp sier at han forstår hvorfor nordmannen velger å se slik på møtet med Liverpool.

– Det er vanlig. Jeg ville gjort akkurat det samme dersom vi var i den posisjonen. «Denne kampen kan endre verden» - akkurat slik ville jeg forberedt den, så hvorfor skal ikke Ole gjøre det?

Klopp har irritert seg over en eksperter som i oppbyggingen til kampen har utpekt Liverpool som voldsomme favoritter. Han fikk med seg at Danny Mills tok ut en kombinert ellever på Sky Sports, som besto av 11 Liverpool-spillere. Det tror han vil gi United motivasjon.

– I garderoben vil det være en fordel de har fått nå. Det, og at de spiller hjemme. Det er som at det var vi som sa «her er den kombinerte elleveren», men vi hadde ingenting med det å gjøre, og slik har oppbyggingen vært, sier han.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]