Ingen ble skadet på landslagsoppdrag

Jürgen Klopp avslørte under sin pressekonferanse i dag at alle Liverpool-spillerne som har spilt landslagsfotball den siste uken, kom helskinnet fra det.

18. okt 2019 kl 14.17 Einar Kvande

– Spillerne som har vært opptatt med landskamper kom skadefrie tilbake, noe som er veldig, veldig viktig. Så dermed kan vi forberede oss med full tropp i noen dager, noe som gjør dette litt mer komfortabelt, siteres Klopp av Liverpoolfc.com.

Liverpools offisielle nettside skriver at klubben må sjekke helsetilstanden til Alisson Becker, Joël Matip og Mohamed Salah foran søndagens kamp mot Manchester United.

Alisson er som kjent tilbake i trening med førstelaget igjen, etter at han ble skadet i baksiden av leggen i første ligakamp mot Norwich.

Salah måtte ut med en skade i sluttminuttene i seieren over Leicester i forrige kamp, mens Matip sto over den kampen etter at han fikk en smell mot Salzburg.

Venter med å bestemme seg

Da Klopp fikk spørsmål om helsetilstanden til disse tre under dagens pressekonferanse, svarte han som følger:

– Den er bedre. Hvor god den er, må vi vente og se. Det er sannheten. Vi skal ha to treningsøkter til, så vi får se. Til slutt vil vi ta avgjørelsene. Slik er det bare. Ingenting er bestemt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]