MED:  Mesut Özil kommer til å være med på Anfield.

Mesut Özil ut av fryseboksen

Tyskeren vil være i troppen og kan få sin tredje kamp for sesongen.

Mesut Özil har vært ute i kulden i Arsenal. Forrige sesong var han involvert i 35 kamper, mens denne sesongen har klubbens best betalte spiller kun spilt i to. Det var i ligakampen borte mot Watford i midten av september, og da «Gunners» slo Nottingham Forest 5-0 i forrige runde av ligacupen.

I begge kampene spilte han 71 minutter. Til onsdagens ligacupkamp på Anfield er han tilbake i troppen, bekrefter manager Unai Emery.

– I morgen er han med i gruppen, så han har en sjanse til å spille. Vi har hatt noen gode samtaler denne morgenen, jeg og Mesut, og jeg har fortalt ham at jeg ikke har endret mening om ham, sa Emery på tirsdagens pressekonferanse.

– Han vet hva jeg ønsker fra ham, for det er det samme som forrige sesong og første dag av pre-season da vi snakket om det.

Flere endringer på laget

Liverpool kommer til å rotere på laget i onsdagens kamp. Arsenal vil gjøre det samme.

– Alle kamper i denne turneringen kan være forskjellig, og i morgen er en veldig god mulighet for oss. Vi mener at Carabao Cup er viktig, og en mulighet til å få tilbake selvtilliten.

– Det er ikke så viktig hvilke spillere de har på banen, fordi vi trenger alle spillerne våre, og i morgen har vi mulighet til å bruke noen andre spillere enn vi brukte på søndag, og i Europa. Jeg planlegger å stille til morgendagens kamp med 11 spillere, og 18 i troppen for å gjøre en god kamp og vinne.

– Alle kamper er vanskelig, og kanskje vil de også gjøre endringer, men det er alltid tøft å vinne på Anfield.

Reiss Nelson er den eneste spilleren som er regnet som uaktuell for kampen på grunn av skade. Alle andre er tilgjengelig - men det er forventet at også Arsenal vil gi en del unggutter sjansen. Emery har bekreftet at Pierre-Emerick Aubameyang, David Luiz, Calum Chambers og kaptein Granit Xhaka ikke kommer til å være med. 

Liverpool - Arsenal spilles onsdag kl. 20.30, og sendes på Viasat 4 og Viaplay.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.11.2019 kl 22:27

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Liverpools forsvarer ble utsatt for piping da han kom inn som innbytter for England.

+
14.11.2019 kl 22:02

Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

+
14.11.2019 kl 20:25

Dommere skal fortsatt ikke bruke monitor ved VAR-avgjørelser i PL

Et møte mellom dommere og ledere i Premier League klubbene har kun medført justeringer angående bruken av videodømming.

+
14.11.2019 kl 17:46

Manchester City unnslipper utestengelse fra Europa for brudd på FFP

Ifølge en «eksklusiv» sak i The Athletic vil Manchester City kun få bot som følge av brudd på reglene i Financial Fair Play (FFP).

+