Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

11. nov 2019 kl 20.17 Hans Christian Boge-Fredriksen

Salah fikk behandling på banen i søndagens oppgjør mot Manchester City etter en tøff duell med Fernandinho, men spilte likevel helt til 87. minutt før han ble byttet ut.

Etter kampen ble han sett kraftig haltende i det han forlot stadion, ifølge David Lynch i Evening Standard.

Reiser likevel på landslagsoppdrag

Liverpool frykter dermed at egypteren har fått et tilbakefall på skaden som holdt han ute i kampen mot Manchester United.

Det medisinske apparatet håpet at de kunne overtale Salah til å bli hjemme i stedet for å dra på landslagsoppdrag denne uken, slik at de kunne gjøre en større vurdering av skaden. Likevel har 27-åringen bestemt seg for å slutte seg til den egyptiske troppen.

De siste årene har Salah fått et anstrengt forhold med det egyptiske fotballforbundet, gjennom blant annet konflikter over VM-forberedelser og sponsoravtaler. Derfor er det antatt at han ønsker å være en del av troppen av respekt for hjemnasjonen.

Salah og Egypt forbereder seg nå til oppgjørene mot Kenya torsdag 14. november og Komorene mandag 18. november i kvalifisering til Afrikamesterskapet, før Liverpool-spilleren skal ta røntgen av ankelen.

Liverpool må altså vente i spenning på at resultatene kommer, og et klarere bilde vil bli gitt på om stjernespilleren rekker oppgjøret mot Crystal Palace 23. november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]