Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

18. nov 2019 kl 19.15 Arild Skjæveland

På lørdag er det endelig Premier League-fotball igjen, og Liverpool skal til Selhurst Park.

De helrøde hadde en fantastisk seier over Manchester City sist de var i aksjon, men seieren kostet, og flere spillere har slitt i etterkant. Hele fem spillere har blitt sendt hjem fra landslagssamling.

Joe Gomez er en av dem, og fikk en smell i kneet på trening etter en kollisjon. Ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo ser han ut til å rekke lørdagens møte med Palace.

Usikkerhet rundt de ankelskadde

Mohamed Salah har blitt avbildet med foten i en beskyttelsesstøvel, og har slitt helt siden han ble stygt taklet av Hamza Choudhury mot Leicester 5. oktober. Salah har spilt kamper, men har hatt smerter og fått behandling.

I denne landslagspausen har han ikke spilt for Egypt, og han har lagt ut flere videosnutter av seg selv på sosiale medier der han får behandling på ankelen. Ifølge Gorst regnes han som usikker til kampen.

Det samme gjelder Andy Robertson, som måtte trekke seg fra Skottlands landslagstropp til kampene mot Kypros og Kasakhstan.

Venstrebacken hadde en hevelse på ankelen etter møtet med City, og det er fortsatt usikkert han vil bli klar. Robertson har hatt problemer med ankelen i flere uker, og har knapt trent normalt.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]