Kevin Keegan kommer til Mandal

Liverpool-legenden kommer til Sørlandet i april.

30. nov 2019 kl 10.29 [email protected]

Liverpool Supporterklubb Mandal har, i samarbeid med aktører i næringslivet og lokal bank fått selveste Kevin Keegan til Mandal 2.april 2020.

260 gjester får en minnerik opplevelse i Buen Kulturhus når Mr. Kevin Keegan, en gentleman på alle vis, med erkebritisk humor gir gjestene et skråblikk på en unik karriere i toppfotball.

De beste historiene, morsomste bildene og underholdende filmklipp fra en tid da tippekamp og fotballkort var viktig for noen hver.

Det blir gode minner fra legendens fantastiske år i Liverpool i en æra da Kevin Keegan var like stor i England som The Beatles. Han deler raust av unike opplevelser fra tiden som spiller og trener for en rekke klubber i internasjonal toppfotball.

Det blir to legender på banen denne kvelden. Erik Thorstvedt holder regien og sammen vil de to også holde en underholdende question - answer session og ta imot spørsmål fra salen.

En helaften der Liverpool Supporterklubb donerer deler av billettinntektene til kreftsaken, enav mange hjertesaker Kevin Keegan, den lille spilleren med det store hjertet, støtter.

Sikre deg din billett gjennom Buen Kulturhus

Musikalske innslag ved Bjøro Hildebrand
Mandal Hotell serverer deilig varmmat buffet
Mulighet for donasjon til Kreftforeningen

Kontaktperson ved spørsmål: Trond Johnsen 91818322

Har du innspill til journalisten?
[email protected]