MENER MANÉ FILMER:  Om en uke spiller Liverpool mot Manchester City på Anfield. Allerede har Pep Guardiola startet det psykologiske spillet rundt kampen.

Pep startet det psykologiske spillet rett etter kampen

Pep Guardiola trengte ikke mange minutter etter hans egen kamp var avsluttet, før han skapte overskrifter i oppkjøringen til Liverpool - Manchester City.

Lørdag vant både Liverpool og Manchester City sine kamper 2-1, etter å ha ligget under til pause.

Neste helg møtes de to tittelkandidatene på Anfield. Da Pep Guardiola fikk spørsmål om Liverpools snuoperasjon like etter hans egen kamp på lørdag, var han ikke bare rosende i omtalen av Sadio Mané. 

– Det har skjedd mange ganger de siste årene det Liverpool gjorde nå, det er fordi Mané har et spesielt talent, sa Guardiola til BBC.

Men han klarte heller ikke la være å kommentere det gule kortet Mané fikk for filming. Et kort han fikk etter å ha blitt tråkket på, så det ut til på TV-bildene.

– Noen ganger kaster han seg, noen ganger har han talentet til å score utrolige mål i siste minutt, sa Man City-manageren.

Spesiell evne til å avgjøre

– Om det er en gang, eller to times, kan man si: «vi var heldige, vi var heldige», men når det skjer mange, mange ganger de siste to sesongene, har de en spesiell karakter til å gjøre det, sa han om selve snuoperasjonen.

Selv om Guardiola også kommer med rosende ord om Liverpool, er det «filme»-kommentaren de fleste medier har hengt seg opp i fra intervjuet, fordi det naturligvis er et forsøk på og gjøre dommerne oppmerksom på dette også i neste kamp. Og det var heller ikke et spørsmål om dette fra reporteren. 

Sist sesong var det for øvrig Man City som fikk straffespark på Anfield. Riyad Mahrez bommet da etter 86 minutter, da det sto 0-0.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+