– Ville heller spille enn å vinne Premier League-tittel som innbytter

Simon Mignolet følte ikke han hadde en sjanse til å konkurrere med Alisson.

18. nov 2019 kl 08.33 Arve Vassbotten

I sommer forlot Simon Mignolet Liverpool etter seks år i klubben. Da han kom fra Sunderland i 2013 var han fast førstekeeper i tre sesonger, før han ble utfordret av Loris Karius og Alisson Becker på tampen av Anfield-karrieren.

Nå sier den nåværende Club Brugge-spilleren at han ikke følte han hadde en sjanse med Alisson på laget.

– Hvis jeg virkelig kunne kjempe om plassen, kunne jeg kanskje ha blitt, sier han åpenhjertig til den belgiske avisen H et Belang van Limburg.

ANGRER IKKE:
ANGRER IKKE:  Simon Mignolet mener han tok den riktige beslutningen med å bli Club Brugge-spiller i sommer.

– Om jeg hadde havnet i mål om Alisson hadde blitt skadet, hadde jeg fått lov til å stopp ti skudd. Så hadde Alisson kommet rett inn igjen og tatt plassen. Og selv om han slo ballen i eget nett, ville han beholdt plassen. Så hva var vitsen for meg?

– Kunne blitt og tjent pengene mine

31-åringen angrer ikke på beslutningen selv om Alisson Becker faktisk ble skadet i sesongens første kamp og at Liverpool nå jakter Premier League-tittelen.

Så lenge du ikke er i startelleveren selv, føles et trofé annerledes.Simon Mignolet

– Nei, jeg har ikke tenkt en gang at: «Shit, nå er Liverpool i titteljakten og jeg har dratt». Selvsagt kunne jeg blitt i Liverpool for å tjene pengene mine, utfordre om ligatittelen og Champions League.

– Men så lenge du ikke er i startelleveren selv, føles et trofé annerledes. Så jeg ville heller spille fra start i Club Brugge enn å vinne den engelske tittelen som innbytter for Liverpool, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]