– Da vi ledet 3-0 begynte han å diktere kampen

Andy Robertson om hvordan det var å spille mot Takumi Minamino.

19. des 2019 kl 17.35 Einar Kvande

Etter å ha møtt RB Salzburg i to kamper i høst, vet Andy Robertson alt om hvor vanskelig det er å møte Takumi Minamino i kamp. Nå er skotten glad for å få japaneren som ny lagkamerat.

– Det var vanskelig å spille mot Salzburg, og jeg syntes han var deres beste spiller, uttaler Skottland-kapteinen til Liverpool Echo.

– Spesielt på Anfield skapte han problemer for oss. Da vi ledet 3-0 begynte han å diktere kampen. Han begynte å utfordre oss med løpene sine, og han fikk en scoring og noterte seg også for en målgivende pasning, minnes venstrebacken.

Meget god

– Kanskje det var grunnen til at manageren fikk øynene opp for ham? Han var meget god i de to kampene vi spilte mot dem. Utenom disse to kampene har jeg egentlig ikke studert ham. Men han vil være en flott tilvekst til troppen vår, og jeg er sikker på at han blir en fantastisk spiller for oss.

– Vi ser frem til at han begynner å trene med oss i januar, og jeg er sikker på at han vil heve nivået på en allerede sterk tropp, uttaler Robertson.

Det er blitt hevdet at flere av Liverpools spillere nevnte Minamino for Jürgen Klopp etter den første kampen mot Salzburg på Anfield. Skottland-kapteinen var imidlertid ikke en av disse.

– Nei, jeg var ikke en av dem! Jeg vet egentlig ikke om dette er sant eller ei. Men dersom noen av spillerne gjorde det, kan jeg definitivt skjønne hvorfor, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]