Fikk instrukser fra Klopp i pausen

Liverpool-manageren hadde en finger med i spillet da taktikken ble lagt foran andre omgang på Villa Park.

18. des 2019 kl 10.07 Einar Kvande

Selv om Jürgen Klopp var langt, langt unna, klarte ikke tyskeren å dy seg da han så Neil Critchleys unge Liverpool-mannskap ligge under med 4-0 til pause i ligacupkampen mot Aston Villa på Villa Park. Etter kampen avslørte vikarierende manager Critchley at han hadde fått meldinger fra Klopp i pausen.

Fulgte kampen på TV

– Vi fikk en del informasjon fra manageren i pausen. Han fortalte oss i bunn og grunn bare at vi skulle fortsette å spille på samme måten som vi hadde spilt i første omgang. At vi skulle være modige, og fortsette med det vi hadde gjort så langt. Han så kampen på TV sammen med staben og førstelagstroppen, og jeg håper han var stolt over måten vi spilte på. Jeg er sikker på at han var det, sa Critchley på pressekonferansen etter 5-0 tapet.

– Selv var jeg utrolig stolt over måten vi presset på, og du kan ikke undervurdere nytten denne erfaringen vil ha for disse unge spillerne. Dette var en spesiell kveld for dem. Jeg tror egentlig ikke vi kunne ha gjort noe særlig mer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]