Førstelagsspillerne ser frem til å se ungguttene i aksjon

Klopp forteller om en stor tro på de unge spillerne som får muligheten mot Aston Villa i ligacupen.

16. des 2019 kl 17.01 Kenneth Baraas

Liverpools førstelagstropp befinner seg for tiden i Qatar, der Monterrey møtes til semifinale i VM for klubblag på onsdag.

I morgen, tirsdag, spilles den andre semifinalen mellom Flamengo og Al-Hilal. Den kampen akter Jürgen Klopp å se, og tar med seg trenerteamet på stadion for å se kampen live. De vil så forlate stadion litt tidligere for å rekke tilbake til laghotellet tidsnok til avspark mellom Liverpool - Aston Villa.

– I morgen vil vi starte med å se den andre semifinalen live på stadion, jeg tror det vil være mulig å få til. Så vil vi dra litt tidligere, og sette oss foran TVen her (hotellet) for å se kampen, forteller Klopp, ifølge Liverpoolfc.com.

– Det vil bli ekstremt spennende. Jeg er virkelig glad på guttenes vegne.

– Jeg vet hvordan folk ser på kampen, men hvis alle kamper ville vært avgjort på forhånd, kun på grunn av folks spådommer, da ville flesteparten av alle kamper ikke blitt spilt. Jeg tror, jeg tror på at alle har en mulighet, fortsetter Klopp.

Misunner ungguttene muligheten

På grunn av Liverpools deltakelse i VM for klubblag, er det altså ungguttene som må gripe muligheten i ligacup-kampen mot Aston Villa.

– Hvis jeg hadde vært i guttenes posisjon, så ville jeg vært vanvittig spent, se fram til kampen, løpe for livet, alt sammen.

– Vi tok to spillere med oss (til Qatar) på grunn av vår situasjon, vi måtte ha minst 16 spillere. Så Neco og Curtis, to viktige spillere for det laget, er nå her med oss. Men bortsett fra det, bare gi det en ordentlig sjanse, og vi vil sitte her og være med dem, sier Klopp.

– Alle våre tanker er med dem, de mer erfarte spillerene ser virkelig frem til kampen og vil nyte den.

– Du kan bare nyte fotball om du arbeider hardt og går for resultatet - uansett hva resultatet vil bli. Aston Villa er store favoritter, det er klart, men hvem bryr seg? Det er fotball, og ballen ruller i alle retninger, det er ganske kult, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]