Forvent travel transfersommer for Liverpool – og exit for Adam Lallana

Jürgen Klopp vil ha penger å bruke til spillerforsterkninger før neste sesong melder James Pearce i The Athletic.

13. des 2019 kl 22.29 Torbjørn Flatin

I en diskusjon med leserne på nettstedet The Athletic, i kjølvannet av at Jürgen Klopp har skrevet under en forlenget kontrakt som løper frem til 2024, kommenterte den tidligere journalisten i Liverpool Echo, James Pearce, bl.a. transfers.

Om Minamino

«Jeg forventer at overgangen til Minamino vil skje så lenge det ikke blir noen problemer med legetesten. En av styrkene til Minamino er at han kan spille på alle plasser lengst framme eller i en offensiv midtbanerolle, noe som Klopp elsker fra sine offensive spillere.»

«Så vidt jeg vet vil Minamino, igjen med forutsetning om at legesjekken er ok, være en del av troppen til Liverpool fra januar av. Han vil ikke bli lånt tilbake. LFC ser ham i en nøkkelrolle mellom januar og mai hvor det tillater Klopp å rotere sin trio på topp. Spesielt Firmino tror jeg vil kunne tjene på å spille noen færre minutter.»

Om andre overganger i januar

«Liverpool har problemer med skader i midtforsvaret, men det må noe helt spesielt til før at klubben gjør noe med det. Jeg har ikke hørt om noen andre enn Minamino som skal komme inn i januar.»

Om mulig kjøp av Sancho

«Klopp liker ham, men slik det nå står er prisen for høy. Han er ikke verdt £100M. En overgang til sommeren er mer trolig enn i januar, men det er ingen garantier.»

Om transfers til sommeren

«Klopp vet at det vil bli penger tilgjengelig på transfers neste sommer, med ny avtale med Nike og tilstrømming av cash fra Champions League og TV-avtaler etc.»

Om Adam Lallana

«Adam Lallana vil ikke være i klubben til neste sesong, uten at jeg tror Minamino er blitt hentet inn som en slags erstatter for ham.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]