Klopp roterer ikke mye

Men midtbanen er unntaket.

4. des 2019 kl 13.53 Einar Kvande

Simon Brundish har studert hvor mye Jürgen Klopp roterer på sitt Liverpool-mannskap, og har konkludert med at det ikke er mye, men midtbanen er unntaket.

For eksempel har ikke Jordan Henderson startet en helgekamp og deretter påfølgende midtuke i to uker på rad siden mai 2018. Og det var den eneste gangen han gjorde det siden 2017.

Nå kan det skje igjen

Det store spørsmålet blir dermed om han spiller mot Everton i kveld, etter å ha spilt både mot Crystal Palace, Napoli og Brighton.

Hendo er en av de mest erfarne spillerne på Liverpools lag, og Liverpool-kapteinen har vært involvert i hele 13 lokaloppgjør mot Everton.

– Dette er strålende kamper å være involvert i. Det er et lokaloppgjør, et stort lokaloppgjør, og følelsene er sterke. Dette er en viktig kamp for begge lag, som vi ser frem til. Du ønsker å være involvert og gi alt, uttalte Henderson til Liverpoolfc.com nylig.

Alex Oxlade-Chamberlain har bare startet helg og påfølgende midtuke to ganger i sin Liverpool-karriere, og han fikk en skade den andre gangen han gjorde det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]