– Målet mitt, drømmen, er å bli manager for Liverpool

Steven Gerrard levner ingen tvil i intervju med Jamie Carragher.

26. des 2019 kl 14.18 Arve Vassbotten

– Målet mitt, drømmen, er å bli manager for Liverpool fotball club, selvsagt er det slik, sier Steven Gerrard i en teaser som er lagt ut for Jamie Carraghers Greatest Game Podcast.

Selve podcasten kommer først 9. januar, men dryppene som er kommet bygger videre opp under Klopps uttalelser om Gerrard tilbake i september.

– Hvis du spør hvem som bør ta over etter meg, så ville jeg sagt Stevie. Jeg hjelper han når jeg kan, sa Klopp.

Gerrard svarte da på kommentarene i etterkant.

– Jeg ble overrasket og smigret samtidig. Men hvis du leser sitatet helt nøyaktig, som jeg har gjort, sier han at «hvis jeg får sparken i morgen», så mener han Steven Gerrard bør være den neste Liverpool-manageren, svarte Gerrard.

SUGDE TIL SEG KUNNSKAP:
SUGDE TIL SEG KUNNSKAP:  Steven Gerrard har lært mye av Jürgen Klopp, spesielt i perioden der han var U18-manager i Liverpool.

– Jürgen Klopp kommer ikke til å få sparken i morgen. Jeg har ikke lyst til at han skal få sparken i morgen. Han gjør en helt fantastisk jobb. Jeg er en Liverpool-supporter, og jeg vet at enhver Liverpool-supporter på jorda stiller seg bak det jeg sier her. Vi ønsker at han skal bli værende i mange, mange år fremover for å gjøre klubben så suksessfull som mulig, la han til.

Begge med nye kontrakter

Siden den gangen har Klopp selv signert en ny kontrakt som holder han i klubben fram til 2024, og også Gerrard er klar til å signere ny kontrakt som gjør ham til Rangers-manager til nettopp sommeren 2024.

Så det er uansett tid for Gerrard til å utvikle seg videre som manager. Gerrard har også tidligere vært ærlig om at han har lært mye av Klopp.

– Jeg var som en svamp, som så på og lærte. Jeg fulgte også med han på TV, for å se hvordan han håndterte ulike situasjoner, har Gerrard uttalt om hvordan det var å returnere til Liverpool som trener i 2017.

Før kampene på Boxing day, ligger Rangers fem poeng bak Celtic, med en kamp mindre spilt i den skotske ligaen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]