Carragher med advarsel til fansen

Dette mener Jamie Carragher og Gary Neville om tittelkampen.

2. feb 2019 kl 13.25 Arve Vassbotten

Det som skjedde på banen varen ting, men også på tribunen merket man nervøsitet mot Leicester.

– Hvis noen Liverpool-supportere tror de enkelt skal vinne de nesten 14 kampene, så kan jeg si at ikke kommer til å bli slik. De kommer ikke til å spille bra hver eneste kamp, for det kommer til å bli mer nerver og spenning jo nærmere man er slutten av sesongen, sier Jamie Carragher til Sky Sports.

– Jeg tror ikke dette er tid for å tenke på tittelen. Få den neste måneden av veien og så mars. April er tiden der det er vanskelig å slå tilbake om man gjør feil.

– Selv når City tapte for Newcastle er de ikke ute av det. Det er ikke verdens ende hvis man taper poeng nå, det er tid til å ta det igjen, men når februar er unnagjort og man er i mars er man i innspurten, mener Carragher.

Riper i Citys rustning

Hans makker i Sky Sport, Gary Neville, mener likevel han ser tegn som er gode med Liverpools øyne.

– Jeg synes vi har en fascinerende tittelkamp.

– Det er noe som ikke er helt som det skal i City, det er en ripe i rustningen. De gir dem en sjanse. At noen gir deg en oppmuntring, er alt man ønsker seg i tittelkampen. City ga ingen det sist sesong. De er fortsatt i denne kampen. Selv om fem poeng kan virke mye, kan den være forsvunnet på to kamper.

– Mangler erfaring

Nevilles bekymring på Liverpools vegne handler om mangelen på erfaring i denne type situasjoner.

– De må håndtere det hver eneste sekund, hvert eneste minutt, hver eneste dag. Det kan koste krefter.

– Og du trenger dine erfarne spillere i garderoben for å dra deg med, men Liverpool har ikke så mange med mye erfaring, sier Neville.

– De vil være avhengig av Jürgen Klopp og hans erfaring fra Dortmund, samt noen av spillerne som var med sist gang under Brendan Rodgers, som kan navigere så man ikke gjør de samme feilene, mener Neville.

Nå skal det sies at Liverpool har 11 spillere som har vunnet tilsammen 22 seriemesterskap tidligere. Det er likevel bare James Milner og Daniel Sturridge som har vunnet Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]