KLUBBSKIFTE:  Lazar Markovic har ikke spilt i Liverpool siden hans første sesong i klubben. Nå har han endelig funnet seg en ny klubb.

– Det var en ære å være del av en så legendarisk klubb

Lazar Markovic med avskjedsmelding til klubben.

Etter at januarvinduet hadde stengt natt til fredag, kom meldingen om at Lazar Markovic likevel hadde funnet seg en ny klubb.

Fulham er hans nye arbeidsgiver, men han rakk ikke å bli klar til lørdagens kamp der de tapte 2-0 borte mot Crystal Palace.

Fin avskjedsmelding

Selv om Markovic sin tid i Liverpool ble alt annet enn suksessfull og han har vært ute i kulda denne sesongen, viser serberen klasse i måten han tar farvel med Liverpool på i en melding han har lagt ut på Twitter lørdag kveld.

«Det var en ære å være del av en så legendarisk klubb. En stor takk til alle i Liverpool, det har vært en fornøyelse. Lykke til», skriver Markovic.

Markovic sin kontrakt med Liverpool gikk ut til sommeren, og London-klubben skal ha betalt 1,7 millioner pund for ham. Da Markovic kom til Liverpool kostet han 20 millioner pund fra Benfica.

Etter å ha spilt 23 kamper fra start og 11 som innbytter i sin første sesong i Liverpool i 2014-2015-sesongen, har han tilbragt de siste sesongene på utlån i Fenerbachce, Sporting Lisboa, Hull og Anderlecht. Denne sesongen har han bare spilt med U23-laget.

– Kan vise potensialet igjen

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om dette var en overgang 24-åringen trengte på dette tidspunktet. 

– Å ja, det var brilliant. Jeg kan forestille meg at det var utrolig vanskelig for ham. Og det var ikke enkelt for meg med det å ha en spiller som han i den utvidede troppen og ikke bruke ham, men det er ikke viktig.

– Lazar har visst lenge hvordan våre planer var, og av ulike årsaker gikk ikke andre overganger ikke i orden. Det var ikke vi ansvarlige for, for å si det på den måten, men nå kan han gå til Fulham og bruke og vise sitt potensiale igjen.

– Jeg er glad på hans vegne. Han er en fin gutt og en veldig god fotballspiller, så jeg håper han lykkes, sa Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
27.08.2019 kl 20:58

Tre klubber kvalifiserte seg for Champions League

Det blir ikke norsk motstander for Liverpool i høstens Champions League.

+
27.08.2019 kl 19:28

Mens Liverpool kan forberede seg på Melwood skal Burnley spille ligacup

Burnley tar imot Sunderland på Turf Moor onsdag kveld.

+
27.08.2019 kl 18:33

Byrådslederen er imot klubbens merkevareplaner

Liverpool Football Club ønsker opphavsretten for ordet «Liverpool» i fotballsammenheng.

+
27.08.2019 kl 17:24

God stemning på Melwood da Leighton Clarkson igjen trente med førstelaget

17-åringen er en spiller de har stor tro på i klubben.

+