– IGNORER DET:  Sir Kenny Dalglish mener Klopp og Liverpool bare må ignorere det som kommer fra City-leiren.

– Jürgen er den beste personen som kunne vært her

Sir Kenny Dalglish om manageren, «mind games» og jakten på tittelen.

Sir Kenny mener Manchester City kaster bort tiden dersom de vil bruke «mind games» i tittelkampen og innspurten i Premier League.

– Jeg så en i går. Det var en Manchester City-gutt som snakket om hvordan de var sterkere. Det er ikke en styrkeløftskonkurranse, er det? Pep sa at han heller ville vært i vår posisjon, og det blir sagt at det ikke er psykologi på gang? Ike hør på dem. De er ikke i vår posisjon. Vi er i vår posisjon, og har skjebnen i egne hender, sier Liverpool-legenden i et intervju med The Telegraph

– Du får de vanlige tingene mot slutten av sesongen, som den psykologiske krigen. Dersom du støtter et lag ser du det på en måte, og motstanderen prøver å forstyrre det. De kan prøve all den psykologien de vil. Det er bare det som skjer på banen som kommer til å telle, sier han videre.

– Vi er der vi er på grunn av det vi har gjort sammen på banen og på stadion. Vi har gjort det meste riktig denne sesongen, og dersom vi fortsetter slik vil vi bli veldig glade.

RIKTIG MANN:  Sir Kenny Dalglish mener Liverpool har den beste mannen de kunne hatt i managerstolen.

– Da må Klopp Oscar-nomineres

I onsdagens kamp på Goodison Park sang de tilreisende City-supporterne «Jürgen’s cracking up» – enkelt oversatt til at Liverpools manager var i ferd med å miste det.

– Da må han være Oscar-nominert også da, for jeg har ikke sett det. Når er Oscar-utdelingen?, spør Sir Kenny.

– For oss er Jürgen den beste personen som kunne ha vært her. Nerver er ikke noe problem. Jeg tror det er vanlig å føle seg nervøs. Det er forventning.

– Vi burde ikke være flau over å være på toppen. Frykte det verste? Hva er det verste? Det verste er nedrykk vil jeg tro. Jeg bryr meg ikke om når det er i sesongen. Dersom du konsentrerer deg om å spille en kamp, kommer du til å være litt nervøs. Nerver er en del av fotballen, men ikke noe du bør bekymre deg for.

– Han trenger ikke min hjelp

Dalglish forstår at supporterne kan kjenne på nervøsiteten etter så lang tid uten en ligatittel.

– Det er 29 år siden vi har vunnet en ligatittel. Det er nesten halvannen generasjon, og lenge å vente. Dersom supporterne er litt nervøse, så er det forståelig, men det stopper dem ikke fra å heie frem guttene.

Sir Kenny har vunnet ni ligatitler som spiller og manager, men forventer ingen telefon fra Jürgen Klopp.

– Jeg tror han er bra utdannet, og tror ikke han trenger noen til å fortelle ham om forventningene i Liverpool, for de matcher trolig forventningene han har til seg selv. Dersom noen spør deg om noe når du drikke en kopp te med dem, så vil du svare, men jeg er en dinosaur. Han kommer ikke til å spørre meg. Jeg tror ikke jeg er i stand til å spille uansett, spøker klubblegenden.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.08.2019 kl 21:50

Se 45 treningsbilder fra Melwood

Forberedelsene til Arsenal-kampen fortsetter.

+
22.08.2019 kl 20:19

– Enestående person og fotballspiller

Ingen i klubben var i tvil om at Ox ville klare å kjempe seg tilbake, sier Klopp.

+
22.08.2019 kl 18:03

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

+
22.08.2019 kl 17:18

Hevder Liverpool og Nike nærmer seg draktavtale

Ifølge Forbes kan avtalen bli den dyreste i hele Premier League.

+