– Forhåpentligvis returnerer alle friske og raske

Nå har spillerne som ikke er på landslagssamling fått en friperiode.

19. mar 2019 kl 23.10 Arild Skjæveland

Liverpool har 12 førstelagsspillere på landslagsoppdrag. De spillerne som ikke er med landslagene sine har fått en friperiode, før de returnerer til Melwood for å starte forberedelsene til kampen mot Tottenham neste uke.

Alberto Moreno har lagt ut bilder av at han besøker Lucas Leiva i Roma, mens Mohamed Salah slapp å være med på Egypt sine kamper, og kan få seg en etterlengtet pust i bakken.

– Nå har en del av de landskamper, men alle guttene som ikke har kamper må få hvile. Så starter vi igjen når de kommer tilbake. Forhåpentligvis alle friske og raske, og så kan vi starte igjen, sier manageren til Liverpoolfc.com.

Fornøyd med forsvarsspillet

Jürgen Klopp sier at han er fornøyd med måten Liverpool forsvarte seg på mot Fulham - selv med misforståelsen som førte til baklengsmålet.

– Det øyeblikket da «Millie» scoret på straffesparket var det et øyeblikk med lettelse. Jeg trodde ikke det kom til å komme flere situasjoner, for vi forsvarte oss faktisk veldig bra, i det som var vanskelige omstendigheter, sier han.

– Ja, vi ga dem to-tre situasjoner i den andre omgangen. Egentlig ikke skumle, men farlige nok. Vi burde ikke gjort det, men slik er det. Etter en Champions League-kamp i midtuken, så må du av og til bruke førsteomgangen til å justere ting.

– Vi møtte Burnley, München og så Fulham. Det er som tre kamper med forskjellig sport, og det måtte vi omstille oss til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]