Ingen tegn til bedring av skadekrisen i forsvarsrekka - snarere tvertimot faktisk

Dårlig dekning på alle plassene i forsvarsrekka foran kampen mot Burnley.

7. mar 2019 kl 13.15 Einar Kvande

Dejan Lovren var fortsatt ikke tilbake i trening på Melwood onsdag, og klokka tikker nå urovekkende raskt med tanke på at kroaten skal bli spilleklar til søndagens kamp mot Burnley. Lovren har nå vært ute i to måneder med en hamstringskade, og var ventet tilbake i helgen.

Den tidligere Southampton-stopperen har ikke spilt for Liverpool siden han haltet av banen tidlig i FA-cuptapet for Wolverhampton den 7. januar. Han var tilbake i troppen som ubenyttet reserve mot Leicester den 30. januar, men slo opp igjen skaden på trening like etterpå, og har vært ute siden.

Med stopperkollega Joe Gomez fortsatt ute med skade, må Jürgen Klopp sannsynligvis stole på Joël Matip og Virgil van Dijk i nok en kamp. Duoen har spilt bra sammen i fire ligakamper på rad, hvor de røde har holdt buret rent, og alt tyder nå på at dette også blir stopperkonstellasjonen mot Burnley.

Back-alternativer trente ikke

I tillegg var to andre spillere som kan benyttes i forsvarsrekka borte fra onsdagens trening, melder Liverpool Echo. Det var visekaptein James Milner og venstreback Alberto Moreno. Klopp avslørte før derbyet mot Everton at Milner hadde slitt med en liten hamstringskade.

Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster trente begge onsdag, og førstnevnte vil antagelig få prøve seg for Liverpool U23 mot Derby i Premier League 2 fredag kveld. Brewster er nok litt lengre unna et comeback.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]