Skadekrise i Bayern

Ny spiller hinket av treningsfeltet tirsdag morgen.

6. mar 2019 kl 15.42 Einar Kvande

Bayern Münchens skadeliste er blitt lengre foran Champions League-kampen mot Liverpool i neste uke. Arjen Robben, Leon Goretzka og Frank Ribery var tilbake i trening tirsdag morgen, men Robben kom ikke helskinnet gjennom økten, og forlot treningsfeltet med en skade i baksiden av leggen, melder TZ. Han får nå en kamp mot klokka for å rekke Liverpool-kampen.

David Alaba og Kingsley Coman er fortsatt ute med skader, mens Joshua Kimmich er suspendert etter at han fikk gult kort i den første kampen mellom lagene, på Anfield. Bayern kan dermed være uten sine to faste sidebacker mot Liverpool.

Goretzka og Robben gikk begge også glipp av den første kampen på Merseyside, som endte 0-0, og de gir manager Niko Kovac en hodepine også fremover på banen før returmøtet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]