– Vi måtte bare gå for seier

Tidligere i sesongen ville Andy Robertson ha vært fornøyd med uavgjort mot Tottenham, men ikke nå.

31. mar 2019 kl 20.44 Einar Kvande

Mye sto på spill da Liverpool møtte Tottenham på Anfield. Etter Manchester Citys seier over Fulham på Craven Cottage i går, var kun seier godt nok, for å holde følge med de lyseblå i tittelkampen.

– På dette stadiet av sesongen er bare seier godt nok. Tidligere i sesongen ville jeg ha vært fornøyd med uavgjort mot Tottenham, men i dag måtte bare begge lag vinne. Derfor ble det så mange kontringer i kampen, fra begge lag, forklarte Andy Robertson til TV 2 etter at 2-1 seieren over Spurs var et faktum.

– Dette var en svært viktig seier. Spurs fikk en kjempesjanse til å avgjøre det ved Sissoko, men den tok de ikke vare på. Så scoret vi like etter. Det var herlig, la skotten til.

Seks cupfinaler

Robertson beskriver de seks gjenstående Premier League-kampene som seks cupfinaler.

– Vi får bare se hvordan det går. Det er klart det selvmålet kan bli en nøkkelsituasjon denne sesongen. Vi har tatt seks poeng fra Tottenham, en av våre argeste rivaler, som tok fire poeng fra oss i fjor. Så denne sesongen har vi snudd dette i vår favør.

– Jeg synes vi fortjente alle tre poengene i dag. Det ble en spennede kamp, selv om det ikke var den beste fotballen for sesongen som ble servert. Nå må vi bare stå på videre. Vi er med i tittelkampen, og der må vi bare bli værende.

Vil ha et par assists til

Robertson, som er oppe i tosifret antall målgivende pasninger, fikk en ny i dag, med et herlig innlegg til Roberto Firmino.

– Det er herlig å bidra med målgivende pasninger av og til. Nå vil jeg ha flere. Gjerne et par til i løpet av de seks siste kampene, avslutter venstrebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]