Ryan Bertrand om hvem som er Liverpools største trussel

Den rutinerte backen til Southampton er klar på hvem han mener er Liverpools viktigste mann foran morgendagens kamp.

4. apr 2019 kl 09.28 Torbjørn Flatin

«Han viser ingen tegn til å senke farten, jeg ser virkelig fram til det.»

Mannen det snakkes om er Sadio Mané, og mannen som snakker er Ryan Bertrand. Tidligere lagkamerater i Southampton.

Effektiv

«Jeg har blitt virkelig imponert over ham, jeg synes han er deres viktigste spiller», fortsetter Bertrand til lokalavisen Daily Echo.

«Jeg er klar over at de andre angriperne de har også scorer et fantastisk antall mål, men for meg er det han som har skint mest.»

«Det er klart at når du går fra et lag som Southampton til et topplag da vil du spille i kamper hvor ditt lag kontrollerer mer og du får mange sjanser, men du må fortsatt være effektiv og det har han vært.»

Ikke lenger kaptein

Liverpool har som kjent kjøpt en rekke spillere fra Southampton de siste sesongene. I tillegg er manageren for de i sør, Ralph Hasenhuttl, tidligere blitt kalt «alpenes Klopp» etter hans tid i tysk fotball og med et engasjement som kan minne om sjefen på Anfield. For klubbene dreier det seg imidlertid først og fremst om en kamp i hver ende av tabellen.

«Det vil bli en stor kamp. De kjemper for å skape historie og vinne Premier League, og vi behøver også poeng», istemmer Ryan Bertrand.

«De beste lagene er mer kliniske, vanskeligere og teknisk bedre, men samtidig gir det muligheter for at de kan gi fra seg mer rom defensivt som du må prøve å utnytte.»

Bertrand startet sesongen som kaptein under Mark Hughes, men etter et skadeopphold har Hassenhuttl valgte å beholde danske Pierre-Emile Højbjerg som mannen med armbindet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]