Tillater seg ikke å tenke på Barcelona

Andy Robertson er meget opptatt av å beholde fokus på Premier League-innspurten.

21. apr 2019 kl 11.41 Einar Kvande

– De er like viktige kamper, sier Andy Robertson til Daily Mail om Premier League-kampen mot Cardiff og semifinaleoppgjørene mot Barcelona i Champions League.

– Barcelona er langt frem. Vi kan ikke tenke på de kampene. Vi går fortsatt for ligatittelen. Vi kjemper med Manchester City. Hver kamp er like viktig som den neste, slår skotten fast.

Ny ligaleder igjen

Manchester Citys seier over Tottenham lørdag har på nytt lagt presset på Liverpool. Dette var åttende gang ligalederen er blitt skiftet mellom de to siden 10. mars. De røde møter imidlertid et Cardiff-lag som har tapt samtlige 10 kamper de har spilt mot topp seks-lag denne sesongen, og målforskjellen deres mot disse lagene er 7-31.

– Det tenker vi ikke på, sier Robertson om at City er tilbake på tabelltopp.

– Det er utenfor vår kontroll. Det eneste vi kan påvirke er våre egne kamper, så det spiller ingen rolle om vi ser Citys kamper eller ei.

– Cardiff fikk et strålende resultat mot Brighton. Warnock vil motivere dem. Alle disse spillerne kjemper for sin Premier League-eksistens. De ønsker å beholde plassen sin. Dette er en kamp som betyr enormt mye for begge lag. Forhåpentligvis klarer vi å gjøre nok til å vinne den.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]