To lag har nå rykket ned fra Premier League

Watford sendte Fulham ned, og United snublet i kampen om topp fire.

2. apr 2019 kl 22.38 Arild Skjæveland

I helgen rykket Huddersfield ned fra Premier League da de tapte mot Crystal Palace. I kveld slo Fulham følge, etter å ha blitt slått av Watford på Vicarage Road.

Fulham har tatt 17 poeng i ligaen denne sesongen, og har ikke lenger mulighet til å ta igjen Burnley som ligger over streken med 33. Huddersfield ligger tre poeng bak Ryan Babel og co igjen.

Liverpool er ferdig med begge kampene mot Fulham denne sesongen, men har fortsatt kamp igjen mot Huddersfield. De gjester Anfield fredag 26. april. Helgen før skal Liverpool til Cardiff City, som nå ligger fem poeng under streken og er den store favoritten til å bli tredje lag ned.

United snublet i kampen om topp fire

Manchester United spilte borte mot Wolverhampton, og tok en tidlig ledelse ved Scott McTominay. Diogo Jota utlignet midtveis i den første omgangen.

Etter pause fikk Mike Dean endelig delt ut sitt 100 røde kort i karrieren, da han viste det til United-kaptein Ashley Young. I det 77. minutt gikk Leander Dendoncker opp i en hodeduell, og Chris Smalling satte etterhvert ballen i eget nett. Kampen endte 2-1 til hjemmelaget.

Wolves spilte tidligere denne sesongen 1-1 på Old Trafford og slo så ut Ole Gunnar Solskjærs lag fraFA cupen for et par uker siden.

Resultatet gjør at United er på 5. plass i Premier League, á poeng med Tottenham på den viktige fjerdeplassen, men med én kamp mer spilt.Det kan være positivt for Liverpools tittelsjanser om det er et desperat United-lag som tar imot Manchester City på Old Trafford 24. april.

Manchester United er nå 18 poeng bak Liverpool med like mange kamper spilt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]