– Vi kommer til Anfield uten press

Huddersfields manager sier at kveldens kamp handler om å lære.

26. apr 2019 kl 08.37 Arild Skjæveland

I kveld skal Liverpool spille sin 36. ligakamp for sesongen, når Huddersfield gjester Anfield. Jan Siewert sitt lag har rykket ned fra Premier League for en måned siden, og har ingenting å spille for i kveldens kamp.

Det er Huddersfields manager fullstendig klar over.

– Det store presset er på Liverpool, for de kjemper om tittelen, men jeg er sikker på at de ikke kommer til å undervurdere oss. Vi drar dit og bør være spente, modige, og kan nyte en stor kamp på Anfield, sier den tidligere reservelagstreneren til Borussia Dortmund til Sky Sports.

Sju strake tap

Huddersfield har tapt sju kamper på rad, men Siewert er opptatt av at laget skal vise seg fra sin beste side under flomlysene på Anfield.

– Vi må ikke være dumme og si at vi er favoritter, for det er vi ikke i det hele, men det er noe positivt. Spenningen med å dra dit og ta muligheten. Vi kan vise kvalitetene våre på Anfield, sier han.

– Dette er en kamp i Premier League, og vi er med der frem til denne sesongen er over. Vi må vise at vi ønsker å konkurrere med dem. Det vil bli veldig tøft, og vi vil trenge rutine. Du må være forsiktig ungguttene i en slik kamp.Det handler om å utvikle dem.

– På grunn av Liverpools kvaliteter vil vi ikke være laget som har ballen mest, men når vi har den må vi prøve å bryte gjennom. Vi må lære fra det, og nyte det. Se på kampene vi har igjen. Det er Liverpool, Manchester United og Southampton til slutt, så det er tre store kamper, sier han.

Huddersfield må klare seg uten Laurent Depoitre og Ben Hamer i kveldens kamp. Jonathan Hogg og Adama Diakhaby vil testes før kampen.

Liverpool - Huddersfield spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]