– Vi må vinne alle kampene om vi skal vinne ligaen

Sadio Mané tror bare det er mulig om Liverpool tar 18 av 18 poeng på de siste seks kampene.

1. apr 2019 kl 23.52 Arild Skjæveland

Søndag kveld klatret Liverpool tilbake på toppen av Premier League, og har en ledelse på to poeng ned til Manchester City. De lyseblå har dog én kamp til gode, og tar tilbake ledelsen med seier over Cardiff på onsdag.

Sadio Mané tror Liverpool må vinne alt dersom de skal ha sjanse til å vinne ligatittelen.

– Troen gjør at du er mer motivert, og alle sier «kom igjen, vi kan klare det», så jeg synes de ter veldig viktig. Det er et veldig god tegn, og jeg tror alt er mulig, så la oss gjøre det og vinne, sier senegaleseren i et intervju med The Guardian.

Seks kamper igjen

Liverpool har igjen kamper mot Southampton borte, Chelsea hjemme, Cardiff borte, Huddersfield hjemme, Newcastle borte og Wolverhampton hjemme denne sesongen.

– Om jeg skal være ærlig, tror jeg vi må vinne alle kampene, selv om det ikke kommer til å bli lett. Vi kan fortsatt vinne alt, for vi er et godt lag, og spiller veldig bra, sier han videre.

– Noen ganger er det litt vanskelig etter landslagspausen, for vi har bare fått to eller tre økter sammen. Nå er vi tilbake, og startet med en seier, og det tror jeg er veldig viktig. Vi har tre eller fire dager mer der vi kan trene sammen, så det vil bli som før, og vi må prøve igjen.

Sadio Mané har scoret 17 ligamål denne sesongen. Det er det samme som Mohamed Salah. Bare Sergio Agüero har scoret flere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]