Mo Salah før kampen i Madrid:- Alt føles bedre før det andre finaleforsøket

Forrige gang han spilte finale i Champions League ble det et mareritt, nå er Liverpools toppscorer klar for revansje.

29. mai 2019 kl 00.02 Torbjørn Flatin

- Jeg er så glad for at jeg har fått sjansen til å spille i en finale til, sier Mohamed Salah til engelsk presse, mens Liverpool forbereder seg til finale i Champions League mot Tottenham.

Da de røde spilte mot Real Madrid i Kiev for et år siden måtte Salah forlate banen gråtende etter en stygg takling fra Sergio Ramos som medførte en skadet skulder.

- Jeg håper jeg nå kan få spille hele kampen. Det gjør meg veldig spent. Jeg håper jeg kan rette opp hva som skjedde forrige sesong, fortsetter mannen Liverpools supportere kaller Kongen av Egypt.

Godt forberedt

- Hele laget ser frem til kampen. Dette blir vår andre finale på to år. Vi tapte den første, men alt føles bedre før det andre finaleforsøket.

- Vi har forberedt oss godt i Spania, og tilbake i Liverpool føler vi oss veldig motiverte.

- Jeg håper det ikke bare blir en drøm!, smiler Mo da han blir spurt om han har sett for seg i sine drømmer at han scorer i Madrid på lørdag kveld. – Jeg håper det blir en realitet og at vi kan vinne finalen.

Viktigst hva Liverpool gjør

Mohamed Salah understreker at det er godt å se at Roberto Firmino synes å bli startklar, og som gjør at trioen Salah, Firmino og Mané kan være på banen fra start av.

Liverpool er favoritt til å vinne lørdag kveld hos bookmakerne, men Liverpools nr. 11 mener det vil bli en tett og jevn sluttkamp.

- Det er en finale og ingen motstander ville ha vært lett, forklarer han. – Det ville ha vært det samme om det ble Ajax, et lag som vant mot Real Madrid og Juventus.

- Nå må vi tenke på Tottenham. Det vil bli vanskelig mot et engelsk lag, men det viktigste er hva vi gjør.

- Det spiller ingen rolle hvem som er favoritt, det er hva som skjer ute på banen som er avgjørende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]