– Brendan Rodgers skylder meg en

Liverpool-fans krysser fingrene for at Leicester skal klare å ta poeng mot Manchester City, og Andrew Robertson mener at Brendan Rodgers skylder ham en tjeneste før mandagens kamp.

5. mai 2019 kl 11.55 Odd Sindre Tonning

Det ble en nervepirrende kamp mot Newcastle, og det kunne lenge se ut som om Liverpool skulle avgi poeng, og dermed servere Premier League troféet på sølvfat til Manchester City. Men helt på tampen av kampen dukket Divock Origi opp og stusset Liverpool tilbake på tabelltopp. Andrew Robertson mener at dette har vært Liverpools historie denne sesongen.

Det er oss denne sesongen. Hvor mange ganger har vi gjort det? Hvor mange ganger har vi blitt avskrevet og folk har tenkt «OK, dette kommer ikke til å være vår kamp»? Men vi fortsette bare med å komme tilbake, og vi fortsetter å score mål, sier Robertson til Liverpoolfc.com.

Skryter av reservene

På det avgjørende målet var det Xherdan Shaqiri som hadde innlegget som Origi stusset i mål. Begge hadde kommet inn fra benken tidligere i kampen.

– Sturridge, wow, for et skift han la inn. Særlig de siste ti minuttene. Han har ikke spilt så mye denne sesongen. Divock Origi kommer inn fra benken og scorer, Shaqiri med målgivende pasning. Corneren hans før det var utrolig og frisparket var perfekt, oppsummerer Robertson.

Innbytterne gjør en forskjell, og de er alltid klare for å komme inn på banen og bidra.

MATCHVINNER:
MATCHVINNER:  Innbytter Origi header inn 3-2 scoringen mot Newcastle, servert av innbytter Shaqiri.

Målet kom etter 86 minutter, og det ble noen lange avslutningsminutter for Liverpool på St. James’ Park. Hele åtte minutter ble lagt til av dommerteamet, mye på grunn av en stygg skade på Mohamed Salah.

– Først av alt var jeg knust for Salah. Så, når han gikk av banen og jeg så på klokka tenkte jeg at det kommer til å bli lagt til en god del tid dersom vi trenger det. Heldigvis trengte vi det ikke, og vi trengte heller at fløyte-signalet kom raskere.

Når Salah gikk av banen og jeg så på klokka tenkte jeg at det kommer til å bli lagt til en god del tid dersom vi trenger det.Andrew Robertson

Håper på hjelp fra Rodgers

Liverpool holdt ut de siste minuttene, og med tre poeng mot Newcastle er de tilbake på tabelltopp, to poeng foran Manchester City, med en kamp mer spilt. På mandag tar de lyseblå imot Leicester City på Etihad i nok en avgjørende kamp i tittelkampen.

Jeg tror ikke jeg kommer til å se City-kampen. Jeg har ikke skjermet meg fra de andre, men det har ikke fungert, så kanskje jeg får prøve noe annerledes.

– Om jeg ser kampen eller ikke kommer ikke til å gjøre en forskjell for utfallet av kampen. Men jeg er en Celtic-fan, og Brendan Rodgers forlot oss, så kanskje han skylder meg en.

HJELPENDE HÅND?:
HJELPENDE HÅND?:  Gir Brendan Rodgers Liverpool en hjelpende hånd i tittelkampen?

Men selv om han håper på en tjeneste fra den tidligere Liverpool- og Celtic-sjefen, så poengterer han at Manchester City er et sterkt lag.

– Leicester er et godt lag, men Manchester City er utrolige. De har hatt åtte dager på å hente seg inn igjen fra et hektisk kampoppsett, så vi forventer at Manchester City kommer til å få en god start, så kan forhåpentligvis Leicester klare å klamre seg fast.

Vi forventer ingenting, men alt vi kan gjøre er å sørge for at det blir avgjort på siste kampdag. Det har vi gjort, så nå ser vi frem mot neste søndag.

Og uansett hvordan det går for Manchester City og Leicester på mandag, så vil Liverpool-spillerne sin oppmerksomhet være rettet mot en annen turnering før de nok en gang tenker på Premier League.

– Det kommer til å bli litt av en kamp på siste dag uansett, men først og fremst har vi kamp på tirsdag mot Barcelona. Det er en enorm oppgave, men med litt flaks så kan vi forhåpentligvis nå finalen av Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]