Dembélé kan gå glipp av semifinalen

På tirsdag møter Liverpool Barcelona i Champions League semifinalen på Anfield. Den kampen går trolig uten Ousmane Dembélé.

5. mai 2019 kl 08.37 Odd Sindre Tonning

Etter kampen mot Newcastle bekreftet Klopp at Roberto Firmino vil gå glipp av returoppgjøret mot Barcelona, samtidig som at Mohamed Salah er usikker på grunn av hodeskaden han fikk seg i duell med Martin Dubravka.

Men det var ikke bare Liverpool som fikk forlenget skadelisten sin i går. I Barcelona sin kamp mot Celta Vigo måtte nemlig Ousmane Dembélé forlate banen med en hamstring skade før seks minutter var spilt. Det medisinske apparatet til Barcelona skal ifølge Barcelonas offisielle side gjøre nærmere undersøkelser av skaden, men franskmannen risikerer å gå glipp av returoppgjøret på tirsdag.

Barcelona byttet ut hele sitt lag i kampen mot Celta Vigo, da de allerede har sikret seg den spanske ligatittelen. Blant spillerne som fikk spilletid mot Liverpool var det bare tre som også fikk spilletid mot Celta Vigo. Det var Arturo Vidal, som spilte en halvtime på lørdag, Carles Aleña, som spilte hele kampen mot Celta Vigo, men bare fikk et par minutter dypt inne på overtiden mot Liverpool, og nevnte Dembélé, som kom inn nesten samtidig med Aleña mot Liverpool, og altså måtte forlate banen mot Celta Vigo etter knappe seks minutter.

Med 11 nye spillere på banen tapte Barcelona 2-0, etter scoringer av Maximiliano Gomez og en straffescoring av tidligere Liverpool-spiller Iago Aspas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]