Ingen treningskamp på Tottenham Hotspur Stadium

Champions League finalen mellom Liverpool og Tottenham har satt en stopper for planene Liverpool hadde om å spille en treningskamp i London i sommer.

30. mai 2019 kl 13.48 Odd Sindre Tonning

The Telegraph melder at samtalene mellom klubbene har blitt avsluttet på grunn av at begge lag spiller i finalen av Champions League.

– Liverpool vurderte Tottenhams stadion som et alternativ til Anfield, men nå blir dette sett på som upassende med tanke på at ett av lagene kommer til å måtte pleie sine sår på lørdag kveld, skriver Chris Bascombe.

Flyttet til Edinburgh?

Liverpools deltakelse i Community Shield har også spilt en rolle i klubbens avgjørelse om å ikke reise til London, da de tenker at to turer til London vil koste fansen for mye.

Det blir nå spekulert i om Liverpool kommer til å reise til Murrayfield Stadium i Edinburgh, heller enn å dra til London. Denne stadion har en kapasitet på over 67.000 tilskuere, og er til daglig Skottland sin nasjonalarena for rugby.

Denne treningskampen vil bli spilt like etter at klubben kommer tilbake fra sin turné i USA. Liverpool ønsker fortsatt å spille en treningskamp på Anfield før sesongstart, melder Bascombe.

Bakgrunnen

I midten av april kom det meldinger om at Liverpool var i samtaler med Tottenham om å få benytte deres nye stadion til en treningskamp i slutten av juli. Dette på grunn av popkonserter som skal holdes på Anfield i sommer.

Ettersom Take That, Bon Jovi og Pink skal arrangere konserter i juni, vil arbeidet med å legge et nytt underlag på stadion bli forsinket.

Seriestart i Premier League er 10. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]