– Jeg er glad for at Newcastle scoret

Origi ble nok en gang matchvinner, og i intervjuet etter kampen forteller han om hvordan det var å score igjen, og Alexander-Arnold innrømmer at han var glad for at Newcastle scoret i første omgang.

5. mai 2019 kl 00.19 Odd Sindre Tonning

Det ble høydramatisk på St. James’ Park på lørdag kveld, da Newcastle utlignet Liverpools ledelse to ganger, før Divock Origi ble matchvinner etter 86 minutter. Dette har belgieren gjort til en aldri så liten vane i årets sesong.

Mot Everton brukte han nemlig 12 minutter fra han ble byttet inn til han scoret det avgjørende målet. Mot Newcastle på lørdag brukte Liverpools nye super-sub 13 minutter.

– Jeg prøver bare å gjøre hva jeg kan, og jeg er glad for å score sent igjen. Jeg er glad på vegne av laget. Vi jobbet hardt, og fikk seieren i en avgjørende del av sesongen, sa Origi etter kampen.

Følelsesladet

Origi sikret alle tre poengene fire minutter før ordinær tid var over, da han stusset et frispark fra Xherdan Shaqiri via hodet til Jamaal Lascelles og inn i lengste hjørne. Han sier at det er følelsesladet å spille i kamper som denne.

Det er mange følelser involvert i en kamp som dette. Vi har hatt en god sesong, så får vi se hvordan de gjenværende kampene ender. Forhåpentligvis kommer vi ut på topp.

På forhånd var Liverpool-spillerne forberedt på en tøff kamp, men det spørs om det ikke ble litt tøffere enn de hadde sett for seg.

– Dette var en hard kamp. Vi visste det kom til å bli tøft. Når de utlignet igjen så ønsket vi å komme tilbake. Vi viste en god kamp-spirit da vi til slutt klarte å vinne kampen.

De gjorde det bra ved å komme tilbake i kampen to ganger, men vi ønsket å vise at vi har mentaliteten til å kjempe oss tilbake, særlig etter midtuke-kampen mot Barcelona. Vi har scoret mange sene mål denne sesongen, og vi visste at vi kunne gjør det igjen i dag, tilføyer Trent Alexander-Arnold.

Glad for at Newcastle scoret

Trent Alexander-Arnold leverte nok en gang målgivende pasninger, og står etter kveldens kamp med 11 – like mange som lagkamerat Andrew Robertson. Men det er seieren som er viktigst for scouseren.

– Jeg er glad for å bidra med assist, men seieren er det viktigste. Dersom det ender 2-2, og du har to målgivende, så er ikke det godt nok. Jeg er veldig glad for at vi vant kampen.

Men unggutten kunne fort ha blitt utvist før halve første omgang var spilt. På scoringen til Christian Atsu reddet han nemlig avslutningen til Salomon Rondon først med albuen, før returen spratt ut til Atsu som scoret. Ettersom det ble gitt fordel i situasjonen kunne ikke dommer vise ut Alexander-Arnold, bare et eventuelt gult kort. Men Liverpool-backen slapp også unna det gule kortet.

– Jeg er nok glad for at de scoret og jeg ikke fikk se det røde kortet. Ballen kom raskt mot meg, og jeg flyttet ikke armen. På den andre side, på deres andre scoring ble jeg felt og skulle hatt frispark på midtbanen, men vi fikk ikke det, så jeg antar at vi er skuls.

Retter fokuset mot midtuken

Og til tross for en veldig viktig seier, som sørger for at ligatittelen ikke vil bli delt ut før på sesongens siste dag, ser ikke Alexander-Arnold lenger frem enn til Barcelona-kampen på tirsdag.

– Nå må vi rette konsentrasjonen mot Barcelona-kampen igjen. Vi har ett enormt fjell å klatre, der vi må score mål. Vi må hente oss raskt inn igjen etter denne kampen og være klare for tirsdagen. Og forhåpentligvis vil noen klare å få til et resultat mot Manchester City.

LIDENSKAP:
LIDENSKAP:  Lidenskapen var ikke vanskelig å spøre da Liverpool tok ledelsen på tampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]