– Liverpool fortjente mye mer

Etter Liverpools tap mot Barcelona har laget høstet lovord fra uventet hold.

3. mai 2019 kl 19.56 Odd Sindre Tonning

Tidligere Manchester United og Chelsea trener Jose Mourinho er ikke mannen man forventer at skal skryte av Liverpool, men etter kampen mot Barcelona har han gjort nettopp dette.

– Liverpool var modige i måten de angrep kampen på. Jeg tror ikke det er mange lag som gjennom de siste 20 årene har hatt større ballinnehav enn Barcelona på Camp Nou i Champions League, sa Mourinho i et intervju hos RT.

Liverpool var modige i måten de angrep kampen på.Jose Mourinho

Men selv om han mente at Liverpool fortjente mer, poengterer han også at det fort kunne blitt et større tap mot slutten av kampen.

– Liverpool fortjente mer enn et 3-0 tap. Mye mer, men mot slutten av kampen kunne det blitt 4-0 eller 5-0, fordi kampen var ødelagt, og da klarte de ikke å håndtere det.

– Tapet kommer ikke til å påvirke Liverpool

Mourinho er heller ikke den eneste som har skryt til overs for Liverpool etter semifinalen. Pep Guardiola, manageren til Liverpools rival i tittelkampen, Manchester City, har også lovord å komme med.

SKRYT:
SKRYT:  Også Guardiola har skryt å komme med til Liverpool.

– Kampen mot Barcelona var utrolig bra, begge lag var utrolige. Liverpool var fremragende, jeg nøyt virkelig å se dem spille. De kjempet hardt, sa Guardiola til Sky Sports.

Han tror heller ikke at tapet mot Barcelona kommer til å ha noen innvirkning på tittelkampen.

– Jeg tror ikke resultatet kommer til å påvirke Liverpools tittelkamp. Naturligvis vil Newcastle ikke bli enkelt, akkurat som at Leicester ikke blir enkelt for oss, så vi kommer til å se hva som skjer, men de kommer til å bli godt forberedt til å prøve å vinne kampen.

– Men Barcelona forsvarte seg veldig godt. De slo et veldig godt lag i Liverpool. Liverpool må være stolte. De spilte på den vanskeligste stadion i verden, men med mye mot og personlighet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]