Liverpool-supportere kastet ut fra St. James' Park

22 Liverpool supportere ble kastet ut fra St. James’ Park da de hadde funnet seg godt til rette på hjemmefansens tribuner og skapte opphetet stemning.

5. mai 2019 kl 21.51 Odd Sindre Tonning

Dette melder Newcastle United i en pressemelding.

«Dessverre, til tross for at kamp-billettene bare ble solgt til medlemmer av Newcastle United og for å ha minnet fans på at bortesupportere ikke har adgang til hjemme-seksjonene, var der et antall Liverpool fans som klarte å skaffe seg billetter som i utgangspunktet ble eid av Newcastle fans,» skrive de.

«Vi kan bekrefte at 22 personer ble kastet ut fra St. James’ Park på lørdag kveld, og syv personer ble arrestert. Vi skal se over tilbakemeldinger fra supporterne og overvåkingskameraene på stadion, og supportere som solgte eller ga bort sine billetter til Liverpool fans kan vente seg sanksjoner.»

Det har blitt meldt om slåssing både inne på stadion og ute i gatene, noe som var med på å føre til de syv arrestasjonene som ble gjort.

Klubben skriver også at det er i strid med vilkårene og betingelsene for kjøp av billetter å selge eller gi dem videre til andre personer, og at dette i verste tilfelle kan bli sett på som et kriminelt lovbrudd.

«Vi kan bekrefte at standard billetter bare ble solgt av klubben til eksisterende Newcastle United medlemmer, og ingen ble solgt til Liverpool supportere av Newcastle United annet enn de vanlige borte-billettene,» heter det i pressemeldingen.

Klubben skal nå undersøke saken videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]