– Vi har blitt bedre og bedre for hvert år under Klopp

Dejan Lovren håper å kunne returnere til Liverpool med store smil.

17. mai 2019 kl 13.07 Arild Skjæveland

Akkurat nå er Dejan Lovren hjemme i Kroatia på en kort ferie før laget møtes på Marbella i neste uke for å starte forberedelsene til Champions League-finalen.

Lovren mener laget har tatt steg hvert eneste år under manager Jürgen Klopp.

– Når du ser tilbake på de tre siste årene, så har vi forbedret oss hvert år. Etter at Klopp kom, har vi gjort det bedre og bedre. Forrige sesong gjorde vi det ganske bra. Vi hadde ganske mange skader, og nådde finalen i Champions League, sier Lovren i et intervju med Liverpoolfc.com.

– I år, med de nye spillerne, tok vi andreplassen med 97 poeng. Det er utrolig. Og vi er igjen i finalen i Champions League, så vi vil definitivt være utfordrere til å gjøre noe stort neste år. Med dette laget kan det bare gå oppover, sier han.

– Vi er fortsatt unge, så vi lærer noe nytt sammen hver dag, og det er det som betyr noe. Å holde laget sammen, og dersom det skulle komme forsterkninger og nye spillere, så er de alltid velkomne. Ser du på kvaliteten, så er den allerede høy.

Innrømmer at han er skuffet

Liverpools ligasesong ble avsluttet med 2-0 seier over Wolverhampton på Anfield på søndag. 29-åringen innrømmer at det var skuffende at Premier League-pokalen ikke kunne løftes etter en slik sesong.

– Det ville vært løgn dersom jeg ikke innrømmet at vi er litt skuffet, selvsagt. Vi vant den siste kampen på Anfield, men da vi kom inn i garderoben føltes det rart. Vi hadde så mange poeng. 97 poeng. Vi skapte historie for klubben når det kommer til poeng, og når du ser tilbake på det må du være fornøyd.

– Vi ga alt denne sesongen. Det har vært en strålende sesong, spesielt på Anfield. Jeg tror supporterne har satt pris på det, og spesielt kampen mot Barca. Når alt kommer til alt har vi en ny finale, og jeg er sikker på at vi vil komme tilbake med store smil, sier han.

Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham spilles på Wanda Metropolitano i Madrid lørdag 1. juni kl. 21.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]