200 prosent sikker på at Mbappe blir værende

Forrige helg begynte ryktene å svirre etter en retweet fra The Times journalist Paul Joyce. Nå har PSGs klubbpresident avfeid dem tvert.

18. jun 2019 kl 15.50 Odd Sindre Tonning

Det var vel en god del som tenkte at ryktene var for utrolige til å være sanne. Ryktene som ville ha det til at Kylian Mbappe, det franske vidunderbarnet, var på vei til Liverpool.

Og de av oss som ikke trodde på ryktene ser også ut til å få riktig. Nå har nemlig PSG sin klubbpresident gått ut i media og avkreftet at Mbappé kommer til å forlate klubben.

– Han ønsker å være med involvert i vårt prosjekt, og å vokse med laget og klubben. Han er veldig intelligent, og jeg er sikker på at han forstår hva som skal til. Kommer han til å bli i PSG neste sesong? Jeg er ikke 100 prosent sikker, men 200 prosent, sier PSG president Nasser Al-Khelaifi ifølge britiske medier.

Jeg er ikke 100 prosent sikker, men 200 prosent.Nasser Al-Khelaifi

Slik startet det

Det hele begynte da Paul Joyce, en av de mest troverdige Liverpool-journalistene, retweetet en video fra hovedpersonen selv.

Og plutselig var sommerens villeste overgangsrykte satt i gang. Et møte med LeBron James, som eier to prosent av Liverpool, gjorde ikke at ryktene gikk sin vei. Ei heller et bilde der det kan se ut som om Jürgen Klopp ga Mbappe en lapp etter Liverpools møte med PSG.

I begynnelsen av uken hadde en person gått gjennom de 250 personene Mbappé følger på Instagram, og lagt merke til at flere røde er blant dem, som Mohamed Salah og Fabinho, samt tidligere røde Steven Gerrard.

Det denne brukeren ikke nevnte var at blant personene som følges av franskmannen finner man også mellom andre Memphis Depay (Lyon), Frenkie de Jong (Ajax, snart Barcelona), James Rodriguez (Bayern München, på lån fra Real Madrid) og Willian (Chelsea), for å nevne noen. I tillegg til dette, så var Fabinho og Mbappe lagkamerater i Monaco tidligere. Det kan med andre ord være fornuftig å se etter andre hint enn hvilke spillere en person følger når man skal bekrefte overgangsrykter.

Sjansene var alltid utrolig små for at Liverpool i det hele tatt kom til å forsøke seg på unggutten, som kostet PSG utrolige £166M. Men gjennom det som er forventet å bli en stille overgangssommer for Liverpool er det vel bare fint å kunne drømme om det helt store iblant.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]