BLOMSTRET I SKOTTLAND:  Rangers ønsker å låne Ryan Kent en sesong til. Her har han nettopp scoret mot Celtic i Old Firm.

Bekrefter at det foregår samtaler med Liverpool

Liverpool-ving kan få enda en sesong i Skottland.

Tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister er assistentmanager i Steven Gerrards Rangers. Nå bekrefter han til Daily Record at den skotske storklubben er i samtaler med Liverpool om et nytt låneopphold på Ibrox for Ryan Kent.

Gerrard og McAllister ønsker å beholde Kent etter at Liverpool-vingen tok skotsk fotball med storm forrige sesong. 22-åringen ble kåret til PFA Young Player of the Year, og ble raskt en favoritt blant Rangers-fansen.

Liverpool FC må ta en avgjørelse når det gjelder Kents fotballfremtid. Et nytt låneopphold i Rangers virker som det beste alternativet akkurat nå. Det virker lite sannsynlig at Jürgen Klopp ønsker å integrere vingen i sin førstelagstropp kommende sesong, og selv om det er interesse for Kent både fra engelske og utenlandske klubber, så er McAllister trygg på at spilleren selv ønsker en ny sesong i Rangers-trøya.

Først i køen

– Samtaler pågår, men det vil trolig ta litt mer tid før Liverpool tar den endelige avgjørelsen. Om han er verdt å vente på? Jeg vil påstå det. Han er en favoritt blant våre fans, og det er ikke tvil om at han likte seg her, uttaler McAllister til Daily Record.

Dersom Ryan sendes ut på lån igjen, tror jeg vi står først i køen.Gary McAllister

– Da snakker jeg om det som skjedde ute på banen. Han trivdes også på og rundt treningsfeltet og i byen. Han likte Glasgow, legger den tidligere midtbanespilleren til.

– Vi er klar over at Liverpool kan få bud på ham. Det vet du aldri. Men dersom Ryan sendes ut på lån igjen, tror jeg vi står først i køen, avslutter en selvsikker McAllister.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+