Bekrefter at det foregår samtaler med Liverpool

Liverpool-ving kan få enda en sesong i Skottland.

22. jun 2019 kl 11.04 Einar Kvande

Tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister er assistentmanager i Steven Gerrards Rangers. Nå bekrefter han til Daily Record at den skotske storklubben er i samtaler med Liverpool om et nytt låneopphold på Ibrox for Ryan Kent.

Gerrard og McAllister ønsker å beholde Kent etter at Liverpool-vingen tok skotsk fotball med storm forrige sesong. 22-åringen ble kåret til PFA Young Player of the Year, og ble raskt en favoritt blant Rangers-fansen.

Liverpool FC må ta en avgjørelse når det gjelder Kents fotballfremtid. Et nytt låneopphold i Rangers virker som det beste alternativet akkurat nå. Det virker lite sannsynlig at Jürgen Klopp ønsker å integrere vingen i sin førstelagstropp kommende sesong, og selv om det er interesse for Kent både fra engelske og utenlandske klubber, så er McAllister trygg på at spilleren selv ønsker en ny sesong i Rangers-trøya.

Først i køen

– Samtaler pågår, men det vil trolig ta litt mer tid før Liverpool tar den endelige avgjørelsen. Om han er verdt å vente på? Jeg vil påstå det. Han er en favoritt blant våre fans, og det er ikke tvil om at han likte seg her, uttaler McAllister til Daily Record.

Dersom Ryan sendes ut på lån igjen, tror jeg vi står først i køen.Gary McAllister

– Da snakker jeg om det som skjedde ute på banen. Han trivdes også på og rundt treningsfeltet og i byen. Han likte Glasgow, legger den tidligere midtbanespilleren til.

– Vi er klar over at Liverpool kan få bud på ham. Det vet du aldri. Men dersom Ryan sendes ut på lån igjen, tror jeg vi står først i køen, avslutter en selvsikker McAllister.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]