– Det har vært slitsomt å bli minnet på at vi tapte finalen hele tiden

Danny Rose synes det var tøft å være med Liverpool-spillere etter finaletapet i Madrid.

11. jun 2019 kl 09.49 Arild Skjæveland

Allerede tirsdagen etter Champions League-finalen i Madrid lørdag 1. juni var Danny Rose, Dele Alli, Eric Dier og Harry Kane fra England på plass med den engelske landslagstroppen. Der kom også Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold og kaptein Jordan Henderson, som hadde slått Spurs 2-0 på Wanda Metropolitano bare dager i forveien.

Det var en utfordring, innrømmer venstreback Rose.

– Det er ikke slitsomt å komme for landslagskamper, men det er litt slitsomt når du har tapt i helgen og må dele leir med Liverpool-spillere. Du blir minnet på at du tapte finalen hver dag, og det var en unik opplevelse for meg, sier 28-åringen til BBC.

Har oppført seg bra

Rose mener likevel at Liverpool-spillerne har oppført seg bra etter seieren i Madrid.

– Jeg kunne ikke bedt dem om å være bedre enn det de har vært, sier Rose.

Nå hinter backen om at fremtiden kan være et annet sted enn Tottenham.

– Dersom jeg er tilbake i Tottenham neste sesong er det fint, om ikke, er det også fint. Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men jeg ser frem til en pause. Det handler ikke om førstelagsfotball. Jeg vet hvor gammel jeg er, og hvordan klubben er drevet når du kommer til en viss alder, og kanskje de ønsker å selge deg, sier han.

England kom på tredjeplass i Nations League, etter å ha slått Sveits på straffer. Nå er spillerne på ferie.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]