GÅR VIDERE: Edvard Tagseth vil nå finne seg en ny klubb.

Tagseth forlater Liverpool

Liverpool har offentliggjort lista over hvilke spillere som forsvinner etter sesongen.

7. jun 2019 kl 16.40 Arve Vassbotten

Liverpool har tidligere offentliggjort at Daniel Sturridge og Alberto Moreno forlater klubben når deres kontrakter går ut i slutten av måneden.

Nå er det også bekreftet at Connor Randall, som har spilt åtte kamper for klubben og keeper Adam Bogdan, som har seks kamper, vil forlate klubben.

På akademiet blir det også utskiftinger. Juanma, Conor Masterson, Glen McAuley, Corey Whelan og Ben Williams vil også forlate klubben.

Takk for seg

Bobby Adekanye, Daniel Atherton, George Johnston, Abdi Sharif og Edvard Tagseth er tilbud nye kontrakter, står det i meldingen på Liverpoolfc.com.

Men Tagseth har nok avvist dette forslaget, og har også takket for seg på Instagram.

«For fire år siden hadde jeg muligheten til å signere for Liverpool FC og det var noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg hadde alltid drømt om å spille for dem, og fire år seinere, er jeg veldig glad og stolt over å kunne si at jeg har vært en del av en av de beste og største klubbene i verden.»

«Etter mye tankevirksomhet, har jeg tatt beslutningen om å gå videre og prøve å bli den beste fotballspilleren jeg kan bli et annet sted, og jeg er veldig ekstatisk til framtiden og det den vil bringe. Jeg kan ikke takke alle spillere og staben i Liverpool nok for hva de har gjort for meg de siste fire årene, men jeg vil for alltid være takknemmelig, takk», skrev Tagseth for noen dager siden.

Ki-Jana Hoever er en av de som har ønsket han lykke til videre.

Også Bobby Adekanye har takket for seg tidligere på sosiale medier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info