PÅ VEI?  Liverpool håper å sikre seg Sepp van der Berg i sommer. / FOTO: Ruud Goettsch/Wikimedia Commons

Håper å sikre seg talentfull midtstopper foran nesa på Ajax og Bayern

Har tøff konkurranse om nederlandsk midtstopper.

Liverpool kan være i ferd med å signere sin første spiller for sommeren. Neil Jones i Goal.com rapporterer mandag kveld at klubben håper å kunne fullføre overgangen til den talentfulle midtstopperen Sepp van der Berg fra PEC Zwolle.

17-åringen spilte 15 kamper i Eresdivisie denne sesongen. Han debuterte allerede i 2017/18-sesongen, da han spilte seks kamper som 16-åring. Denne sesongen endte Zwolle på 13. plass i den nederlandske toppdivisjonen, og beholdt altså plassen.

Van der Berg fyller ikke 18 år før 20. desember. Han går inn i siste året av sin kontrakt med Zwolle, og har takket nei til å forlenge. Ifølge Jones la Sampdoria inn et bud på 2,5 millioner euro i januar, men fikk avslag.

Tøff konkurranse

Ifølge Jones er Van der Berg ønsket av Ajax, PSV Eindhoven og Bayern München, så Liverpool har tøff konkurranse om hans signatur.

Den nederlandske avisen De Stentor går enda lengre - og rapporterer at Liverpool er enig med Zwolle, og at spilleren vil skrive under på en kontrakt med Liverpool. Det skal være snakk om en overgangssum på mellom 1,5 og 2 millioner euro.

I førsteomgang vil den 189 centimeter høye stopperen være tiltenkt en rolle for U23-laget til Neil Critchley og for akademiet, men med 21 kamper på øverste nivå i Nederland allerede, er han kanskje ikke så langt unna førstelagsdiskusjonen dersom han skulle finne seg raskt til rette og slå til.

Han fikk sin debut for Nederlands U19-landslag i september i fjor, 16 år og åtte måneder gammel. Han har spilt fire kamper for scoret to mål for U19-laget ifølge Transfermarkt.

Det er ett år siden Liverpool hentet en annen talentfull forsvarsspiller fra Nederland. Det var Ki-Jana Hoever, som er 2002-modell, men bare én måned yngre enn Van der Berg. Hoever spiller for Nederlands U17-landslag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+