Hevder prislappen er 21 millioner pund

Harry Wilson har interesse fra både England, Tyskland, Spania og Skottland.

9. jun 2019 kl 10.22 Marius Rabben

«Liverpool kommer trolig til å selge Wilson», skriver Mirror i en sak de markerer som eksklusiv.

Det er den knallharde konkurransen om plassen på Anfield som gjør situasjonen vrien for Wilson og de røde. Som 22-åring trenger waliseren regelmessig spilletid, noe han fikk og tok vare på i Derby gjennom utlånet i 2018/19-sesongen, mens han i Liverpool vil måtte kjempe med profiler som Salah og Mané om angrepsposisjonene.

Stor interesse

Mye tyder derfor på at det blir en ny klubb for landslagsspilleren kommende sesong, og spørsmålet er da om det blir et nytt utlån eller en permanent overgang. Mirror skriver at Jürgen Klopp vil «tillatte ham å forlate de nye europeiske mesterne permanent».

For det er nok av alternativer: Mange klubber har vist interesse for Wilson etter prestasjonene i Championship, og forventningen er at han kommende sesong tar steget opp til en toppdivisjon.

Mirror nevner Hoffenheim og RB Leipzig fra Bundesliga blant de jaktene klubbene, og mener suksessen til Jadon Sancho i Borussia Dortmund, samt Arsenal-utlånte Reiss Nelson i Hoffenheim, gjør at tyskerne fristes til å fortsette satsingen på unge briter.

I Spania skal Valencia og Madrid-klubben Getafe følge med på situasjonen, mens i Premier League har både Leicester, Newcastle, Southampton, Crystal Palace og Brighton blitt nevnt. I tillegg skal nyopprykkede Aston Villa være interessert.

Nordover er også Rangers-manager Steven Gerrard en fan av Wilson, legger Mirror til.

Avisa påstår at Liverpool er forberedt på å takke ja hvis noen legger 21 millioner pund på bordet.

Wilson, som har én kamp for Liverpools førstelag, mot Plymouth i FA-cupen i 2017, har kontrakt med rødtrøyene til 2023.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]