Dette blir neppe Liverpools nye reservekeeper

Liverpool Echo tilbakeviser at Liverpool er ute etter 29 år gammel keeper.

6. jun 2019 kl 14.53 Einar Kvande

Liverpool har intet ønske om å signere Cardiff-keeper Neil Etheridge, melder Liverpool Echo.

Ryktet ble brakt til torgs av Wales Online tidligere i dag, da det ble påstått at Liverpool hadde forhørt seg om sisteskansen til den walisiske klubben.

Det forventes at 29-åringen forlater Cardiff etter nedrykket fra Premier League, og nyopprykkede Aston Villa har allerede fått avslag på et bud på åtte millioner pund. Fulham og West Ham skal også ha følere ute etter keeperen.

Echo beskriver påstandene om at Liverpool er ute etter Etheridge som skivebom. Lokalavisen skriver at Liverpool høyst sannsynlig vil være ute etter en keeper i det kommende transfervinduet, da Simon Mignolet forventes å forlate Anfield-klubben. Loris Karius skal tilbringe en sesong til på lån hos Besiktas, noe som medfører at ungguttene Caoimhin Kelleher og Kamil Grabara blir de eneste gjenværende alternativene til Alisson Becker.

Linkes stadig til målvakter

Liverpool har tidligere blitt linket til keepere som Hulls David Marshall og tidligere West Ham-keeper Adrian. Sistnevnte er nå tilgjengelig på gratis-overgang, etter at han har forlatt London-klubben.

Mignolet er for tiden opptatt med forberedelser til Belgias EM-kvalifiseringskamper mot Kazakhstan og Skottland.

– Det er masse snakk om min fremtid, men jeg vil ikke tenke på den før landskampene er unnagjort, uttalte Liverpools reservekeeper tidligere denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]