«Jeg er stolt over å være del av en så fantastisk klubb»

Virgil van Dijk reflekterer etter den strålende 2018/19-sesongen.

14. jun 2019 kl 16.54 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk ble kåret til årets spiller i Premier League av spillerne selv, og ble også årets spiller i Liverpool. Nå er han en av kandidatene til å vinne Ballon d’Or for 2019.

På søndag tapte Nederland finalen i Nations League mot Portugal, og 27-åringen er nå på ferie frem til pre-season starter i juli.

Fredag la han ut en melding på sosiale medier.

«Nå har jeg hatt noen dager til å reflektere, etter det som har vært en utrolig sesong. Vi fikk til store ting som lag med Liverpool denne sesongen, og jeg er stolt over å være del av en så fantastisk klubb, med denne gruppen spillere. Det å bli mestere av Europa er en drøm som går i oppfyllelse!», skriver Van Dijk.

Klar for å prøve igjen

Liverpool endte på 97 poeng forrige sesong, men det var ikke nok for å vinne ligatittelen. Van Dijk skal nå ha sin pause, før han er klar for å prøve igjen.

«Vi er alle sultne på mer suksess, og vil gi alt det vi har for å oppnå det», skriver han.

«Jeg er også spent på fremtiden med landslaget, og at vi skal bygge videre på den lovende sesongen vi akkurat har hatt. Takk for all støtten vi har hatt over de siste månedene, og vi sees igjen etter en pause, klare for å kjøre på igjen».

Liverpool starter etter planen pre-season lørdag 6. juli.

MED POKALEN:
MED POKALEN:  Virgil van Dijk med Champions League-troféet i Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]