MED TROFÈET:  Trent Alexander-Arnold med Champions League-troféet i Madrid.

Ønsker å bli i Liverpool hele karrieren

Trent Alexander-Arnold er akkurat der han ønsker å være.

Trent Alexander-Arnold er bare 20 år gammel. Han har allerede spilt 85 kamper for Liverpool, startet to Champions League-finaler, og har satt rekord for antall målgivende for en forsvarsspiller i Premier League.

Torsdag kveld ble det sendt en dokumentar på Sky Sports om unggutten med tittelen «Living the dream». Der er han sammen med Jamie Carragher i de siste månedene av 2018/19-sesongen som akkurat er avsluttet.

I dokumentaren sier høyrebacken at han er akkurat der han ønsker å være.

– Jeg er heldig som har folkene rundt meg som forstår balansen mellom å la meg være komfortabel, og ikke skryte for mye av meg, og gi meg den sulten som trengs for å ønske å forbedre meg, sier han i dokumentaren.

– Jeg ønsker å bli bedre. Jeg vil bli en av de beste spillerne i verden. Jeg ønsker å bli den beste høyrebacken i verden, bli Liverpool-kaptein, bli England-kaptein, og bli i Liverpool resten av karrieren min og vinne så mange troféer som mulig, sier den ambisiøse 20-åringen.

Rådes til å beholde 66

Dokumentaren er laget fra før kampen mot Chelsea, og avsluttes med Jamie Carraghers intervju med ham på indre bane på Wanda Metropolitano for Viasport - når hele familien kommer stormende inn og kaster seg rundt Trent slik at Carragher bare må avbryte. Han bor fortsatt sammen med familien sin, og bruker sin bror som agent.

De kjører blant annet tilbake til huset der han vokste opp, like ved Melwood, og viser hvor han sto på søppeldunkene for å få et glimt av Steven Gerrard og co i oppveksten.

– For å bli sett på som en av de beste spillerne i verden må du vinne troféer. Det er viktig for oss som lag at vi blir anerkjent som et av de beste lagene, sier han.

Det har vært spekulasjoner rundt draktnummeret til Alexander-Arnold, nå som nummer 2 kan bli ledig. Han blir rådet av Carragher om å la være.

– Hva skal du endre til, eller skal du beholde 66? Et lite råd til deg: Behold nummer 66 for resten av karrieren din. Når du begynner å velge nummer 2, og så ønsker du nummer 8 fordi du vil spille på midten, så er det ingen som vil huske det, sier Carragher.

– Jeg vet ikke, men jeg forstår hva du mener, er responsen fra Liverpools høyreback.

Så kanskje er er det trygt å bestille 66 Alexander-Arnold også for neste sesong?

NUMMER 66:  Trent Alexander-Arnold rådes til å beholde draktnummeret sitt.
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+