– Virgil har vært på et annet nivå denne sesongen

Andy Robertson er full av beundring for Liverpools nummer 4 - og føler selv at han alltid kan forbedre seg.

15. jun 2019 kl 10.02 Arild Skjæveland

Andy Robertson har endelig tatt sommerferie, etter en lang sesong med Liverpool der han spilte 48 av 53 kamper. En skade gjorde at han måtte stå over kampen mot Belgia, og nå kan han konsentrere seg om å hvile og bli frisk til pre-season.

Til tross for sin fantastiske sesong, mener skotten at det er rom for forbedring.

– Jeg mener jeg har vært bra, men jeg kan alltid bli bedre. Det er måten jeg alltid har jobbet på, sier 25-åringen til Liverpoolfc.com.

– Jeg vil aldri skryte av meg selv, for jeg mener det er rom for forbedring. Selv når jeg har spilt en god kamp, så er det fortsatt ting jeg kunne gjort bedre. Jeg har hatt en bra sesong, men det er fortsatt mye jeg kan bli bedre på, så forhåpentligvis kan jeg vise det i de kommende sesongene, sier han.

Skryter av Van Dijk

Andy Robertson kom med på årets lag i Premier League, stemt frem av spillerne selv. Der var han sammen med årets spiller, Virgil van Dijk.

– Han har alt etter min mening. Han er en av lederne i garderoben nå, og er høylytt. Han er en strålende person utenfor banen. Han har vært så avgjørende for det vi gjør, sier han.

– Spillerne rundt ham har hjulpet. Joel Matip har vært strålende når han har spilt denne sesongen. Joe Gomez var klasse i starten av sesongen, og Dejan Lovren har spilt kamper og vært veldig bra, sier han.

– Midtstopperparene våre har vært veldig bra denne sesongen. Virgil får mesteparten av skryten, men det er fortjent. Han har har vært på et annet nivå enn noen annen denne sesongen. Det han bringer på og utenfor banen er helt spesielt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]