TAR FARVEL:  Alberto Morenos femårskontrakt med de røde er over. – Jeg vil takke hele Liverpool-familien, skriver han.

– Dere omfavnet meg som en av deres egne

Alberto Moreno tar avskjed med Liverpool FC.

Etter fem år i klubben er Alberto Moreno offisielt ferdig som Liverpool-spiller i dag.

Humørsprederen, som fyller 27 år på fredag, har tatt til sosiale medier for å ta farvel med de røde.

– Blitt en bedre spiller og person

– Jeg vil takke hele Liverpool-familien, skriver han.

– Mine kjære lagkamerater, som jeg har delt fem strålende år med og som jeg alltid vil tenke på som familie, og selvfølgelig eierne, direktørene, trenerapparatet, legene, fysioene, draktansvarlig og enhver person i klubben.

– Takk for å ha gjort meg til en bedre fotballspiller og, mest av alt, en bedre person; for å ha hjulpet meg med å oppnå en av mine barndomsdrømmer ved å vinne Champions League og dermed bli en liten del av historien til denne store klubben.

– Takk også til byen, som omfavnet meg som en av deres egne fra dag én, og som alltid vil være i tankene mine når ser jeg på sønnen min, Alberto Jr., som selv er en Liverpudlian.

– Og til slutt en veldig spesiell takk til dere som er klubbens supportere, som alltid har støttet meg. Jeg ønsker dere alle i Liverpool FC all mulig suksess. Uansett hvor livet fører meg videre herfra, vil dere alltid være i hjertet mitt, og jeg vil alltid være en supporter. You’ll Never Walk Alone!

Moreno spilte totalt 141 kamper for Liverpool, hvorav 118 fra start, og scoret 3 ganger.

Venstrebacken fikk 90 kamper i Premier League, 16 i Champions League, 15 i Europaligaen, 11 i ligacupen og 9 i FA-cupen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+