TAR FARVEL:  Alberto Morenos femårskontrakt med de røde er over. – Jeg vil takke hele Liverpool-familien, skriver han.

– Dere omfavnet meg som en av deres egne

Alberto Moreno tar avskjed med Liverpool FC.

Etter fem år i klubben er Alberto Moreno offisielt ferdig som Liverpool-spiller i dag.

Humørsprederen, som fyller 27 år på fredag, har tatt til sosiale medier for å ta farvel med de røde.

– Blitt en bedre spiller og person

– Jeg vil takke hele Liverpool-familien, skriver han.

– Mine kjære lagkamerater, som jeg har delt fem strålende år med og som jeg alltid vil tenke på som familie, og selvfølgelig eierne, direktørene, trenerapparatet, legene, fysioene, draktansvarlig og enhver person i klubben.

– Takk for å ha gjort meg til en bedre fotballspiller og, mest av alt, en bedre person; for å ha hjulpet meg med å oppnå en av mine barndomsdrømmer ved å vinne Champions League og dermed bli en liten del av historien til denne store klubben.

– Takk også til byen, som omfavnet meg som en av deres egne fra dag én, og som alltid vil være i tankene mine når ser jeg på sønnen min, Alberto Jr., som selv er en Liverpudlian.

– Og til slutt en veldig spesiell takk til dere som er klubbens supportere, som alltid har støttet meg. Jeg ønsker dere alle i Liverpool FC all mulig suksess. Uansett hvor livet fører meg videre herfra, vil dere alltid være i hjertet mitt, og jeg vil alltid være en supporter. You’ll Never Walk Alone!

Moreno spilte totalt 141 kamper for Liverpool, hvorav 118 fra start, og scoret 3 ganger.

Venstrebacken fikk 90 kamper i Premier League, 16 i Champions League, 15 i Europaligaen, 11 i ligacupen og 9 i FA-cupen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+