IRRITERT:  James Milner var tydelig irritert både av hvordan Liverpool spilte og av Sevilla-spillerne etter kampen.

– Det var helt forferdelig

James Milner var skuffet over resultatet av nattens treningskamp, men enda mer opprørt over taklingen på Larouci.

– Det var et skuffende resultat. Selv om det er en treningskamp og resultatet ikke er så viktig i en treningskamp, så vil man aldri tape. Det er viktig i preseason å finne ut hva som fungerer og hva som må bli bedre, sa James Milner til LFCTV etter preseason-kampen mot Sevilla i Boston. 

Liverpool tapte 2-1, og har dermed to strake tap på sin USA-tur. Selv om det var treningskamp spilte Sevilla til tider svært tøft og stygt, og det gikk til slutt utover Liverpools unge venstreback Yasser Larouci. 

– Ikke ofte man ser røde kort i treningskamp

18-åringen ble regelrett sparket ned av Joris Gnagnon, som på sin side fikk direkte rødt kort. Det skjedde etter at en illsint Jürgen Klopp allerede i pausen var innom Sevilla-benken på vei ut i garderoben for å sørge for at motstandernes spillere roet seg ned i treningskampen.

– Det var noen forferdelige taklinger. Det var skuffende. Det er ikke ofte man ser røde kort i en treningskamp, sa Milner. 

– Å taklet den unge gutten på ved kneet er jeg veldig skuffet over. Vi kan bare tenke på hva vi gjør selv, og vi gikk ikke utpå for å hevne det. Det var en vanskelig kamp for dommeren. Men når jeg ser den taklingen igjen, er det en skandale egentlig, sier Milner.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+